ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Το καλοκαίρι έρχεται - Γελώντας, τραγουδώντας…με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Τελέσιλλα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:20:00 π.μ. | |
 Το βράδυ της Τετάρτης, 27 Μαΐου 2015 χορωδοί και φίλοι του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ γιόρτασαν τους εορτάζοντες Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες και Ελενίτσες στην αίθουσα επί της οδού Ιακώβου Μάνου 10 στο Άργος. Τα πλούσια εδέσματα, το άφθονο κρασί, το τραγούδι και ο χορός έκαναν όλους τους χορωδούς και τους φίλους μια παρέα και η διασκέδαση κράτησε ως αργά το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε η κλήρωση του ποδηλάτου-προσφορά του Τάκη Σελλή - Μοτοποδήλατα έναντι ΟΤΕ. Τυχερή η κ. Σοφού Ελένη με αριθμό 1186. Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Σελλή για την προσφορά του, τους χορωδούς που δούλεψαν για τη λαχειοφόρο, τους φίλους και τις φίλες που βοήθησαν τον Σύλλογο αγοράζοντας λαχνούς.

Οι χορωδοί ετοιμάζονται να λάβουν μέρος τραγουδώντας τραγούδια του γάμου στις χαρές της χορωδού Ρούλας Ολάνη που παντρεύει την κόρη της, Ελένη.
Στις 20 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, η Παιδική Χορωδία με μαέστρο την κ. Αναστασία Σταματοπούλου και η Μικτή Χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη θα υποδεχτούν με τραγούδια το καλοκαίρι στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο. Τη Μικτή Χορωδία θα συνοδεύσουν στο μπουζούκι ο κ. Νίκος Τσάγκαρης, στο τουμπελέκι ο κ. Παναγιώτης Ρέντας και στο πιάνο η κ. Αναστασία Σταματοπούλου.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Ιουνίου, η Μικτή Χορωδία μαζί με φίλους οργανώνουν προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας, για να γιορτάσουν την εικόνα της Παναγίας του Συλλόγου. Εκεί η Εκκλησιαστική Χορωδία θα ψάλλει τη Λειτουργία της Κυριακής.
Η χορωδιακή χρονιά συνεχίζεται με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου στο φεστιβάλ της Σαλαμίνας το Σάββατο 27 Ιουνίου. Στο φεστιβάλ-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη- η χορωδία θα τραγουδήσει τραγούδια του συνθέτη, τιμώντας έτσι τη μνήμη του και το έργο του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ