ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τελετή αποφοίτησης στο ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπ. Τουρισμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |
 Την Πέμπτη το βράδυ 11 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Πελ/σου ( Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Άργος) του Υπ. Τουρισμού η αποφοίτηση της 5ης σειράς καταρτιζόμενων της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς , καθηγητές καθώς και με χαιρετισμό που απηύθυνε ο πάτερ Σελλής Γεώργιος και ο Σκούφης Παναγιώτης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αργους Μυκηνών. Επίσης απέστειλε χαιρετισμό και ο βουλευτής Αργολίδας Ανδριανός Ιωάννης.
Ο πάτερ Γεώργιος Σελλής βράβευσε την σχολή για την συμμετοχή της στην περιφορά του Αγίου Πέτρου και μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Ιακώβου.
Ο Δ/ντής της σχολής αναφέρθηκε στην ομαδική προσπάθεια που καταβάλλεται κάθε χρόνο προκειμένου να εφοδιαστούν οι μαθητές με τις καλλύτερες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν την επαγγελματική επιτυχία ως αυριανοί Σέφ.
Οι 50 αποφοιτήσαντες παρέλαβαν από τον Δ/ντη και τους καθηγητές τους τα αποφοιτήρια και αναχώρησαν για την πρακτική τους άσκηση στα ξενοδοχεία της ευρύτερης και όχι μόνο περιοχής μετά από πολλές και αναμνηστικές φωτογραφίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ