ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Αναφορά Ανδριανού με θέμα το Υπόμνημα των σπουδαστών της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου για την συνέχιση λειτουργίας της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Α. Μπαλτά με θέμα το Υπόμνημα που συνέταξαν οι σπουδαστές της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου για την συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την παρούσα Αναφορά, επανέρχομαι στο ζήτημα που σας έθεσα με την 2838/25-5-2015 Ερώτησή μου, της οποίας η απάντηση εκκρεμεί, για την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου Αργολίδας, και σας κοινοποιώ συνημμένως υπόμνημα που συνέταξαν και μου απέστειλαν οι σπουδαστές των τεσσάρων ειδικοτήτων της σχολής (τεχνίτης λιθοξοΐας, τεχνίτης γαλακτοκομίας-τυροκομίας, τεχνίτης μελισσοκομίας, και τεχνίτης φυτικής παραγωγής), μετά από συνάντηση τους την Παρασκευή 12-6-2015, στο οποίο υπογραμμίζουν την σημασία, την αξία και τους λόγους, τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τον πρωτογενή τομέα, που καθιστούν επιτακτική την συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής.

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να συμπεριλάβετε τα επιχειρήματα του Υπομνήματος στην επανεξέταση από πλευράς σας του δίκαιου αιτήματος των σπουδαστών για την συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής».





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ