ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη Τσιρώνη στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | |
 Επίσκεψη στο νόμο Αργολίδας πραγματοποιεί σήμερα  ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Έμφαση θα δοθεί στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 30 Ιουνίου από την Ερμιονίδα όπου ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, στην συνέχεια επισκεφθηκε τον Δήμο Ναυπλιέων όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.



Στην συνέχεια επισκεφθηκε την Π.Ε. Αργολίδας όπου συναντήθηκε με τον με τον Αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλο ενω αργότερα επισκέφθηκε τον Δήμο Άργους Μυκηνων οπου συναντηθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο. Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ