ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Πως θα φροντίσετε εγγυημένα ένα ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
 Η επιδερμίδα διαφέρει από άτομο σε άτομο, δεδομένου ότι η κεράτινη στοιβάδα, δηλαδή το ανώτερο και ορατό προς εμάς στρώμα της, επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες που για μερικούς είναι δυσάρεστοι. Άμεση συνέπεια σε αυτό, είναι το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, το οποίο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες επηρεάζει πολύ την εικόνα του σώματός μας.

Ποια τα steps για να δείτε άμεσα αποτελέσματα ενυδάτωσης;

Αρχικά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα πρέπει να έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά. Να είναι ελαστικό, να μπορεί να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία στο εσωτερικό του και το ph του να είναι ιδανικό.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure προτείνει τα προϊόντα Εubos ,σαν την καλύτερη ασπίδα ενάντια στην ξηρότητα του δέρματός, δοκιμασμένα και ελεγμένα:

Eubos Urea 10%Body Lotion 200ml 
Λοσιόν πλούσια σε ουρία, γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες και το κερατολυτικό της αποτέλεσμα. Η καθημερινή της εφαρμογή προσφέρει ελαστικότητα και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, καταπραΰνοντας το δέρμα σας από πιθανό κνησμό.

Eubos Bath Oil 200 ml
Μεγάλη σημασία στην ενυδάτωση σώματος, έχει και η επιλογή του αφρόλουτρου. Οι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει το αφρόλουτρο red Eubos είναι ιδανικοί για την χαλάρωσή σας και την προστασία του δέρματος από την ξηρότητα. Είναι τόσο δραστικό που καθίσταται ιδανικό και για το μπάνιο των βρεφών.

Eubos Baby Protective Cream
Αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, με σημάδια ξηρότητας, η Eubos Baby Protective Cream είναι η καλύτερή σας επιλογή. Περιέχει Ωμέγα-6, Ωμέγα-3 και βιταμίνες που λειτουργούν θεραπευτικά για την επιδερμίδα. Περισσότερα προϊόντα για την βρεφική φροντίδα σε μεγάλες προσφορές θα βρείτε, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Αναζητήστε περισσότερα προϊόντα μέσα από το online φαρμακείο i-cure.gr και καλύψτε τις ανάγκες σας! Μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις και πολλοί διαγωνισμοί για να είστε πάντοτε κερδισμένοι!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ