ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

3ο Φεστιβάλ "Γεύσεις & Όψεις" στο Πορτοχέλι 3 - 11 Αυγούστου 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την διοργάνωση του 3ου Φεστιβάλ με τίτλο Γεύσεις & Όψεις) που θα φιλοξενηθεί στο λιμανι του Πορτοχελίου από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου 2015. Σε έναν ( ευλογημένο) προορισμό λίγα μόλις χιλ. από την Αθήνα βρίσκεται η γη της Ερμιονίδας και το κοσμοπολίτικο Πορτοχέλι.
Είναι το 3ο καλοκαίρι όπου φιλοξενεί το Φεστιβάλ ( Γεύσεις & Όψεις ) στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων.

Το Φεστιβάλ ( Γεύσεις & Όψεις ) βασισμένο σε μια ιδέα του αντιπ. Τασου Χειβιδόπουλου για την αναδειξη των τοπικών & περιφερειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έλαβε χώρα για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2013 στο λιμανι του Πορτοχελίου.

Η συμμετοχή , η αποδοχή και η επισκεψιμοτητα ητα εξαιρετικά μεγάλες από την πρώτη φορά.

Σημερα το Φεστιβαλ ( Γευσεις & Οψεις ) αποτελει θεσμο και ειναι ενα απο τα must του καλοκαιριου.

Οι συμμετοχες ειδικα εφετος εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο.

Παρ ολες τις δυσκολιες & τα οικονομικα προβληματα, ΔΕΝ φαινεται οτι αποδυναμωνουν την προσπαθεια της αγορας για προβολη και προωθηση των προιοντων της.

Αξιζει να σημειωθει ιδιαιτερως οτι εφετος για πρωτη φορα το Επιμελητηριο Αργολιδας συνδιοργανωνει και ενισχυει την προσπαθεια αυτη της περιφερειας & του κου αντιπ. Τασου Χειβιδοπουλου για τονωση της αγορας.

Εγω απο την πλευρα μου ως υπευθυνη δημοσιων σχεσεων του Φεστιβαλ ( Γευσεις & Οψεις ) εχω να ευχαριστησω ολους οσους συμβαλλουν σε αυτη την προσπαθεια ...τον κυριο αντιπ. Τασο Χειβιδοπουλο, τον κυριο προεδρο του Επιμελητηριου Αργολιδας Φωτη Δαμουλο, τον κυριο προεδρο της τοπικης κοινοτητας Πορτοχελιου Μ. Τριγκακη, το λιμενικο ταμειο Πορτοχελιου, τον κυριο Δημαρχο Ερμιονιδας Δ. Σφυρη, τα ΜΜΕ που μας προβαλλουν και βεβαιως ενα Μεγαλο ευχαριστω στους πρωταγωνιστες ολους τους συμμετεχοντες.

Καλη Επιτυχια σε ολους....
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ