ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

SOS - Χωρίς αναισθησιολόγο το Νοσοκομείο Ναυπλίου - Κινδυνεύουν ζωές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 π.μ. | | |
 Στην δεινή θέση που έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου ήρθε σήμερα να προστεθεί και η παντελής έλλειψη αναισθησιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοναδική γυναίκα αναισθησιολόγος που διέθετε το νοσοκομείο Ναυπλίου αρρώστησε και έτσι τακτικά και έκτακτα περιστατικά που χρίζουν την παρουσία αναισθησιολόγου πλέων δεν εξυπηρετούνται.

Καμία χειρουργική επέμβαση έκτακτη ή τακτική δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί όπως ακόμα καμία προσπάθεια διασωλήνωσης τραυματία ή άλλου ασθενούς .

Πρόκειται για πολύ σοβαρή εξέλιξη και θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση έστω και προσωρινή καθώς διανύουμε την τουριστική περίοδο στο απόγειο της και οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες.

Από πληροφορίες πάντα, το Νοσοκομείο Άργους διαθέτει 4 αναισθησιολόγους και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απόφαση για μετακίνηση κάποιου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Επιβάλλεται σήμερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας να αποφασίσει την μετακίνηση αναισθησιολόγου πριν συμβεί μοιραίο περιστατικό .

Θα πρέπει άμεσα να κινηθούν όλοι οι φορείς της πόλης και του Νομού διότι αν χαθεί ανθρώπινη ζωή από κωλυσιεργία θα είναι τραγωδία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ