ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δ. Κοδέλας: Να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες, για να υποστηριχθεί το νέο ΟΧΙ του λαού μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | | |
 Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ανέδειξε τη βούληση και το πείσμα του ελληνικού λαού να διεκδικήσει την ελπίδα και την αποφασιστικότητά του να σταθεί όρθιος, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και αξιοπρέπειας, όχι μόνο εντός Ελλάδας, αλλά σε όλο τον κόσμο. Κι όλα αυτά, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες και το όργιο κατατρομοκράτησης από τους δανειστές και το εγχώριο κατεστημένο.
Παραμένουν, βέβαια, οι καθημερινές δυσκολίες για τους πολίτες και οι παρενέργειες στη λειτουργία της οικονομίας εξαιτίας της τραπεζικής ασφυξίας που χρησιμοποιείται από τους δανειστές ως βασικό εργαλείο πίεσης.

Σε αυτές τις συνθήκες καθήκον όλων όσων κατέχουμε θέσεις ευθύνης είναι να συμβάλουμε ώστε να μη βρεθεί κανένας συμπολίτης μας μόνος, να αντιμετωπίζονται οι καθημερινές δυσκολίες, να δίνονται λύσεις και να περιορίζονται οι όποιες συνέπειες.

Προς αυτή την κατεύθυνση, καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς που σχετίζονται τόσο με την κοινωνική πολιτική και την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών των πολιτών, όσο και εκείνους που αφορούν στη λειτουργία της οικονομίας να ενεργήσουμε με τη μέγιστη ενότητα, αποτελεσματικότητα και αλληλεγγύη.

Ήδη, ύστερα από πρώτες επαφές μας με αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, φαίνεται πως με απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης, με ψυχραιμία και με ανθρωπιά αντιμετωπίζονται από τους περισσότερους (εργαζόμενους, ιδιώτες, επιχειρήσεις) οι δυσκολίες.

Θα συνεχίσουμε, παίρνοντας πρωτοβουλίες στις παραπάνω κατευθύνσεις, για να οργανωθεί ο λαός και να αντέξει, για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες, για να υποστηριχθεί το νέο ΟΧΙ του λαού μας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ