ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Σημαντική η συμβολή του Αντιδημάρχου καθαριότητας στις κατασβέσεις των πυρκαγιών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. |
 Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων και προσωπικά του Αντιδημάρχου Γιώργου Μπουζαλά στην κατάσβεση των τελευταίων πυρκαγιών στα όρια του Δήμου Ναυπλιέων.

Το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας διατέθηκε από την πρώτη στιγμή στην βοήθεια και εξυπηρέτηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ ότι μέσο διέθετε ο Δήμος προσφέρθηκε για την ενίσχυση της κατάσβεσης των πυρκαγιών.
Ο κ. Μπουζαλάς δεν αρκέστηκε μόνο στο να συντονίσει το προσωπικό και τα  οχήματα του Δήμου, αλλά όπως και κάθε φορά ηταν αυτός που οδηγώντας τα χωματουργικά οχήματα, δεν δίστασε να μπει στη φωτιά ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει αντιπυρικές ζώνες και να προστατέψει τις περιουσίες των πολιτών.
Το έχουμε ξαναγράψει αλλά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, πως τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη ο τόπος που μπροστά στο κοινό συμφέρων, δεν υπολογίζουν την προσωπική τους ασφάλεια, τον κόπο, τα χρήματα και... ναι ούτε την περιουσία τους!!! (το τελευταίο για όσους γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει ο κ Μπουζαλάς)

Μπράβο και πάλι μπράβο Έντι !!!  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ