ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Προβλήματα στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων Ναυπλιέων και Ερμιονίδας λόγω τραπεζών

 Προβλήματα καταγράφονται στη λειτουργία των υπηρεσιών των δήμων Ναυπλιέων και Ερμιονίδας της Αργολίδας, με πρώτη την υπηρεσία καθαριότητας, λόγω του κλεισίματος των τραπεζών.

Στο Ναύπλιο ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ σημείωσε σχετικά: «κάνουμε ήδη τα πάντα. Είμαστε τουριστικός δήμος και δεν μπορούμε να μην μαζεύουμε σκουπίδια». Ο κ. Κωστούρος επισήμανε ότι «κινούμαστε με μετρητά, γιατί οι προμηθευτές καυσίμων θέλουν μετρητά, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τις εταιρείες» κι εξήγησε πως δεν υπάρχει η πίστωση της μιας εβδομάδας.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε ότι όλοι προσπαθούν και δουλεύουν περισσότερο, ενώ ανέφερε πως «είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, αφού λόγω των κλειστών τραπεζών δεν μπορεί να πιστωθούν οι λογαριασμοί του προσωπικού και τους δόθηκε προκαταβολή 80 ευρώ από τα χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο του ταμείου της επιχείρησης».

Στην Ερμιονίδα ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, τόνισε ότι τα καύσιμα που έχει ο δήμος επαρκούν ως Τρίτη για να γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων. Ο κ. Σφυρής εξέφρασε, επίσης, την αγωνία του γιατί ο δήμος του είναι τουριστικός και αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή με τις τράπεζες θα προκληθεί ζημιά στην περιοχή. Ήδη, ανέφερε, από πληροφορίες που έχει υπάρχουν ακυρώσεις διαμονής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ