Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Σαμαρείτες από το τμήμα Ναυπλίου στο Ηράκλειο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. |
 Με την συμμετοχή 20 εθνικών ομάδων απ όλο των κόσμο διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες με απόλυτη επιτυχία στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ U19 με την συμμετοχή και της εθνικής μας ομάδας των εφήβων. Τον Παγκόσμιο τίτλο κατέκτησε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία νίκησε στον μεγάλο τελικό την Κροατία ενώ στον μικρό τελικό η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε απ την Τουρκία και κατετάγη τέταρτη.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυγοσωστών Ηρακλείου κάλυψε υγειονομικά την διοργάνωση απ την πρώτη ημέρα των προπονήσεων των ομάδων μέχρι και την μέρα του τελικού. Η κάλυψη είχε διάρκεια απ τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ στα δύο μεγάλα γήπεδα των αγώνων συν το γήπεδο των προπονήσεων για 14 συνολικά ημέρες.

Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την βοήθεια των συναδέλφων μας απ την υπόλοιπη Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα απ τα Τμήματα Ιεράπετρας, Ρεθύμνου, Μοιρών, Αθήνας, Πειραιά, Χαλκίδας, Κορίνθου, Ναυπλίου, Τρίπολης και Πάτρας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα μας προς ενίσχυση της υπηρεσίας και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι αυτό!
Επίσης θα πρέπει ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία καθώς και τους χορηγούς: ΑΝΕΚ/Superfast, Sofia Hotel, Gresko AE και Χαλκιαδάκης ΑΕ οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην μετακίνηση, διατροφή και διαμονή των εθελοντών μας απ την υπόλοιπη χώρα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ