ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Ναύπλιο για τους πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως

  Όλα τα αντιμεταναστευτικά αντανακλαστικά της Ευρώπης και της Ελλάδας, αυτή τη στιγμή καθρεφτίζονται στην ανθρωπιστική κρίση που εξελίσσεται στο Πεδίο του Άρεως.

Πρόσφυγες, η πλειονότητά τους οικογένειες με μικρά παιδιά, έχουν βρει καταφύγιο στο Πεδίο του Άρεως. Άνθρωποι κυνηγημένοι από τους πολέμους και τη φτώχεια, απελπισμένοι και εγκλωβισμένοι στα εσωτερικά τείχη της Ευρώπης, αβοήθητοι και διωκόμενοι από τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αρχές.

Ο κόσμος της αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των προσφύγων κινητοποιήθηκε άμεσα, προσπαθώντας για να καλύψει μέρος των αναγκών αυτών των ανθρώπων, για να αναδείξει το πρόβλημα, να ασκήσει πίεση για άμεση και ανθρώπινη λύση και για και να δημιουργήσει δίκτυο προστασίας για τους πρόσφυγες.

Γιατί η προσφυγιά δεν είναι έγκλημα , η αδιαφορία απέναντι στις ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο είναι!

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας καλεί τον αλληλέγγυο κόσμο της περιοχής μας για να συμβάλλει στην προσπάθεια .

Την Παρασκευή , 31 Ιουλίου , 7μμ - 10μμ , στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα αναλώσιμα είδη όπως είδη ζωγραφικής , παιχνίδια , σαπούνια κλπ ) τα οποία θα στείλουμε άμεσα στην Αθήνα για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ