ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κοδέλας: Η συμφωνία δεν δίνει προοπτική - Δεν πρέπει να εξαντληθεί έτσι το πολιτικό κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | |
 Διαφορετική στάση θα μπορούσε να έχει ο βουλευτής Αργολίδος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία και θα παραιτηθεί, όπως τόνισε ο ίδιος, υπό την προϋπόθεση ότι θα προσέφερε μία προοπτική ανάκαμψης έστω και σε βάθος τριετίας.
«Δυστυχώς, όμως, δεν βλέπω κάτι τέτοιο» σημείωσε ο κ. Κοδέλας μιλώντας στο Κόκκινο, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρέπει να εξαντληθεί έτσι το πολιτικό κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ» διότι «καθηλωνόμαστε στην ίδια συνταγή των μνημονίων».

Παράλληλα, ο κ. Κοδέλας εξέφρασε την άποψη ότι η υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η χώρα θα έχει, ως άμεσα αποτελέσματα, περισσότερα λουκέτα, αλλά την εγκατάλειψη των αγροτικών εργασιών εκ μέρους του εργατικού δυναμικού της υπαίθρου.

«Δεν ακυρώνω, δεν μηδενίζω τις προσπάθειες που έγιναν επί έξι μήνες» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υποτιμά τις θετικές παραμέτρους της διαπραγματευτικής διαδικασίας, όπως την ανάδειξη του θέματος του χρέους και των αληθινών προβλημάτων της Ευρώπης.

Ωστόσο χαρακτήρισε τη «συμφωνία μία τραγική κατάληξη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ