ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Κατά και στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα Κοδέλας – Πετράκος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. | | |
 Αρνητικοί απέναντι και στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, όπως προέκυψαν από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου, εμφανίστηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ν/σ στις επιτροπές της Βουλής.



«Είμαστε όχι ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε. Με αυτήν την έννοια αδυνατώ έξω από τη Βουλή να είμαι με τους αδύναμους και μέσα να ψηφίζω υπέρ των ισχυρών», είπε ο κ. Κοδέλας.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής Αργολίδας «ζούμε μια παραδοξότητα: Οι εμπνευστές των μνημονίων ξαφνικά νοιάζονται για το Κοινοβούλιο και τις διαδικασίες και για το ότι είναι περιορισμένος ο χρόνος προκειμένου να εκφράσουν γνώμη οι βουλευτές».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι οι εξελίξεις σε σχέση με τη συμφωνία και τα προαπαιτούμενα προσδιορίζονται από τραγικότητα για τη δημοκρατία, την κοινωνία και την οικονομία.


«Αρνούμαι να ψηφίσω να διευκολυνθεί η κατάσχεση των σπιτιών των πιο φτωχών και αδύνατων συμπολιτών μου. Αρνούμαι να συναινέσω ότι σώζεται η χώρα μου, όταν καταστρέφονται οι πολίτες της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πετράκος.

«Για δεύτερη Τετάρτη ζούμε τον ίδιο εφιάλτη. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήνουμε να γίνονται τιμητές αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε αυτόν τον εφιάλτη που ζουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι είπαν "όχι" στον εκβιασμό και "όχι" στους εκβιαστές» επεσήμανε ο ίδιος.

«Αρνούμαι να δεχτώ τις νεοφιλελεύθερες λογικές ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος» είπε ο βουλευτής Μεσσηνίας και συμπλήρωσε:

«Δεν είχαμε εξουσιοδότηση για έξοδο από το ευρώ, αλλά και δεν είχαμε εξουσιοδότηση να υπογράψουμε νέο μνημόνιο. Αντίθετα είχαμε υποχρέωση να μην υπογράψουμε νέο μνημόνιο».

VIDEO-ΠΕΤΡΑΚΟΣ από realmedialive
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ