ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Παύλος Χρηστίδης νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ (δήλωση)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | | |
 Ο συντοπίτης μας Παύλος Χρηστίδης, ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει πλέον τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος μετά από απόφαση της Φώφης Γεννηματά. Ο νεαρός δικηγόρος Παύλος Χρηστίδης είναι γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, στις ευρωεκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς, ενώ είναι και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπλιέων, υπεύθυνος των σχολικών επιτρόπων του Δήμου.

Πρόκειται για ένα φρέσκο πρόσωπο και από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη εκφράζεται η βεβαιότητα ότι μπορεί να σηματοδοτήσει την ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είναι ο Παύλος Χρηστίδης

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Άργος και στο Ναύπλιο. Μετά την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έζησε και σπούδασε για 5 χρόνια στην Κομοτηνή.

Σε μήνυμα του ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει:

"Για όποιον επιλέγει να ασχοληθεί με την πολιτική το 2015 ο πρώτος κανόνας είναι ότι θα ακούσει σκληρή και πολλές φορές άδικη κριτική. Οι Έλληνες όσο λατρεύουμε την πολιτική, τόσο στοχοποιούμε τους πολιτικούς. Για τον καθένα στην γενιά μας, που επιλέγει να ζήσει στην Ελλάδα των μνημονίων ο στόχος είναι μια Ελλάδα που αλλάζει μυαλά. Μόνο με την ουσιαστική πολιτική μπορεί να αλλάξει ο τόπος μας. Ο δεύτερος κανόνας είναι οτι στην πολιτική οι ευχάριστες στιγμές είναι λιγότερες απο τις δυσάρεστες. Σήμερα, όμως για εμένα, είναι μια ευχάριστη στιγμή για την οποία οφείλω να ευχαριστήσω την Φώφη Γεννηματά αλλά και τόσους φίλους που σε μια δύσκολη συγκυρία γράφουν καλα λόγια για εμένα δημοσίως. Μαζί με όλα τα μήνυματα, είναι εφόδιο αισιοδοξίας για όσα είναι μπροστά. Ευχαριστώ πολύ."

Με απόφαση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά αναλαμβάνουν:

Γραμματέας Τομέα Επικοινωνίας
Θοδωρής Παπαθεοδώρου

Εκπρόσωπος Τύπου
Παύλος Χρηστίδης
Διευθυντής Γραφείου Τύπου
Νίκος Βοσδογάνης
Υπεύθυνη Πολυμέσων
Πέγκυ Ζαγορίτη
Διευθυντής Κ.Ο
Βασίλης Έξαρχος
Επικεφαλής Συμβουλίου Πολιτικών εμπειρογνωμόνων
Κρεμαστινός Δημήτρης
Επικεφαλής Τομέα Πολιτικού σχεδιασμού – Παρακολούθησης κυβερνητικού έργου
Πρωτόπαπας Χρήστος
Επικεφαλής επιτροπής ανασυγκρότησης σοσιαλδημοκρατίας
Μανιάτης Γιάννης
Γενικός Διευθυντής Κόμματος
Νίκος Σαλαγιάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ