ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εγκρίθηκαν δέκα έργα από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | |
 Εγκρίσεις μελετών, για έργα συνολικού προϋπολογισμού 236.381,55 ευρώ ενέκρινε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης.

Αναλυτικά:
Έγκριση της μελέτης και της εκτέλεσης του έργου «Επισκευή γεφυριού στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου - Ασίνης - Τολού»

Έγκριση της μελέτης 33/2015 της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την εκτέλεση του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΒΑΣΗΣ ΜΕ ΘΡΑΥΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ»

Έγκριση της μελέτης 32/2015 της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την εκτέλεση του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΒΑΣΗΣ ΜΕ ΘΡΑΥΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗ Δ.Ε. Μ ΙΔΕΑΣ»

Έγκριση της μελέτης και της εκτέλεσης του έργου « Αντικατάσταση στέγης κτιρίου παλαιών σφαγείων »

Έγκριση της ανάθεσης της μελέτης με τίτλο :« Μελέτες οριοθέτησης και διευθέτησης υδατορεμάτων Δ.Ε. Ασίνης » στην Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Έγκριση της μελέτης και της εκτέλεσης του έργου « Διαρρυθμίσεις και επισκευές στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου »

Έγκριση της μελέτης και την εκτέλεση του έργου: Κατασκευή βάσεων για την τοποθέτηση λυόμενων αιθουσών σε σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

Έγκριση της ανάθεσης της μελέτης με τίτλο :« Οριστική μελέτη αντιμετώπισης διάβρωσης ακτών Δ.Ε. Ασίνης » στην Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α,

Έγκριση τεχνοοικονομικής μελέτης του έργου: « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΡΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΗ»Έγκριση της μελέτης και την εκτέλεση του έργου «Επισκευή υπαίθριου θεάτρου στην Τ.Κ Αγίου Αδριανού»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ