ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Παρουσίαση προγράμματος για Διδακτορικό στις Κοινωνικές Επιστήμες από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. |
 Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο διοργανώνει παρουσίαση στο Ναύπλιο για την εισαγωγή σε πρόγραμμα Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ολυμπίας Θερινής Ακαδημίας στο Βουλευτικό Ναυπλίου την Κυριακή 19 του Ιουλίου, 2015 από τις 17:00 έως τις 18:30.

Ο Καθηγητής Μακροοικονομικής στο ΕΠΙ Ramon Marimon, θα παρουσιάσει τα προγράμματα Διδακτορικού στην Οικονομικά , Ιστορία και Πολιτισμός , Δίκαιο και Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών .

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο ψάχνει για υψηλά κίνητρα και ειδικευμένους ερευνητές για να συμπληρώσει περαιτέρω την ήδη εξαιρετική ποιότητα των σύγχρονων μελετητών του.
Εδώ είναι μερικοί λόγοι για την επιλογή ενός Ph.D. στο ΕΠΙ:

-Ένα από τα μεγαλύτερα διδακτορικά και μεταδιδακτορικά προγραμμάτα του κόσμου στις κοινωνικές επιστήμες, με σχεδόν 900 επιστήμονες από περισσότερες από 60 χώρες

- Πρόγραμμα: περίπου 150 υποτροφιών για υποψήφιους διδάκτορες που είναι διαθέσιμες για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

-Μια ζωντανή, διεπιστημονική και διεθνές περιβάλλον στο επίκεντρο πολλών παγκόσμιων δικτύων έρευνας.

-Πρώτης τάξεως εποπτεία από την σχολή αφιερωμένη αποκλειστικά σε διδακτορική διδασκαλία

-Ένα πολύ ισχυρό ιστορικό στην ολοκλήρωση και τα ποσοστά τοποθέτησης

-Στην ποιο ομορφή πανεπιστημιούπολη της Ευρώπης στους λόφους πάνω από τη Φλωρεντία, Ιταλία
Παρακαλούμε ανατρέξτε στην μας ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις της εφαρμογής, τις επιδοτήσεις και την επιλεξιμότητα. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος είναι 31ης Ιανουαρίου 2016. Το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης αναμένεται να ανοίξει στις 2 Νοεμβρίου 2015.

Για να εγγραφείτε για την εκδήλωση, συμπληρώστε το έντυπο που διατίθεται στη σελίδα Διδακτορικό Πρόγραμμα Παρουσιάσεις στην ιστοσελίδα ΕΠΙ ή επικοινωνήστε μαζί μας στοeui.pr@eui.eu .


Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο
Villa Salviati 156 - 50139 - Φλωρεντία, Ιταλία
Email: eui.pr@eui.eu
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ