ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Καταγγελία για την πυρκαγιά στο Λυκοτρούπι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. | |
  Απίστευτη αντιμετώπιση είχε μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας ειναι στην διάθεση μας και στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται, από την ΔΕΗ Ναυπλίου. Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Λυκοτρούπι και κάηκε μια αποθήκη ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές και σε ένα σπίτι.



Η συγκεκριμένη γυναίκα, διατηρεί το πατρικό της σπίτι λίγο πιο δίπλα από εκεί που ξέσπασε η φωτιά και από θαύμα το γλίτωσαν οι γονείς της που διαμένουν σε αυτό και οι συγγενείς μαζι με γείτονες για να μην καεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία της και μετά από επικοινωνία με την Πυροσβεστική που το επιβεβαίωσε, η φωτιά ξέσπασε από καλώδια της ΔΕΗ, τα οποία κόπηκαν και πέφτοντας βραχυκύκλωσαν και μετέδωσαν την φωτιά στα χόρτα, που εξαπλώθηκε με τις γνωστές συνέπειες που γράψαμε και εμείς χθες στο ρεπορτάζ μας

Η γυναίκα πήρε σήμερα τηλέφωνο στη ΔΕΗ Ναυπλίου για ενημερώσει και να ζητήσει την άμεση αντικατάσταση των φθαρμένων καλωδίων στην περιοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι να επαναληφθεί το περιστατικό και να χάσουν την περιουσία τους, για την οποία εχουν μοχθήσει και δουλέψει μια ολόκληρη ζωή οι γονείς της.

Η απάντηση ηταν πως δεν κόπηκαν τα καλώδια από μόνα τους αλλά από κυνηγούς που τα πυροβόλησαν, ενώ για την αντικατάσταση τους θα γίνει όταν και εφόσον μπορέσουν.

Στην περιοχή όπως καταγγέλλει η ίδια δεν πηγαίνουν κυνηγοί ενώ τα σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή ανήκουν σε συγγενείς της που διαμένουν σε αυτά και δεν έχουν δει ποτέ κανέναν κυνηγό, ενώ μετασχηματιστής και τεχνική εγκατάσταση της ΔΕΗ που υπάρχει στο σημείο έχει υποστεί φθορές με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι περίοικοι.

Πέρα από την αστεία δικαιολογία όπως υποστηρίζει, η γυναίκα καταγγέλλει την στάση των υπευθύνων της ΔΕΗ με τους οποίους επικοινώνησε και από τους οποίους αντιμετωπίσθηκε "ως σαν να μην έγινε και κάτι σπουδαίο"!!!

Η γυναίκα προτίθεται να προσφύγει στον εισαγγελέα με αποδεικτικό υλικό που θα συνοδεύει την καταγγελία της, ενώ θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες της στους άνδρες της πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ