ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Κινητοποιήσεις από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. |
  Για τη μικρομεσαία αγροτιά τα μέτρα που προστάζει η Ε. Ε. και έρχεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι βάρβαρα και αντιαγροτικά. Η φορολογία από το πρώτο ευρώ με 26% , η προκαταβολή φόρου στο 100% για την επόμενη χρονιά, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στο τριπλάσιο, η αύξηση του ΦΠΑ που θα απογειώσει τις τιμές σε βασικά αγροτικά εφόδια και ζωοτροφές, έρχονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες του ξεκληρίσματος των φτωχών και μεσαίων αγροτών, για να παραδώσουν μια ώρα νωρίτερα τη γη και τη παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια.
Για τους μικρομεσαίους αγρότες είναι μονόδρομος η οργάνωση και ο αγώνας ενάντιες στις πολιτικές που ξεκλήριζαν και μας ξεκληρίζουν, που είναι οι πολιτικές της ΕΕ και κυβερνήσεων.

Μαζικά και μαχητικά οργανώνουμε την πάλη μας για να βάλουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα μέτρα τους.

Καμιά απογοήτευση, κανένας φόβος και εφησυχασμός.

Δίνουμε μάχη επιβίωσης σήμερα, ανοίγουμε τον δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας. Ανάπτυξη που θα αξιοποιεί τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας, με κεντρικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες του λαού σε τρόφιμα και της χώρας σε πρώτες ύλες για την βιομηχανία, με τον Παραγωγικό Συνεταιρισμό της μικρομεσαίας αγροτιάς που θα εξασφαλίζει φθηνά ποιοτικά προϊόντα και σίγουρο σταθερό εισόδημα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΟΛΟΙ στη πελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΓΑ στην Τρίπολη , την Τετάρτη 22 Ιούλη και ώρα 9 :30 το πρωί και το βράδυ στις 8 μμ στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, ενάντια στα μέτρα που φέρνει η νέα συμφωνία – μνημόνιο της κυβέρνησης με τους εταίρους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ