ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι συγκεντρώσεις του ΝΑΙ και του ΟΧΙ στην Αθήνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Η συγκέντρωση του «ΟΧI» στην Αθήνα

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στη συγκέντρωση του «ΌΧΙ» στο Σύνταγμα. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν τα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς κόντρα στην τρομοκρατία και την τρομολαγνεία


«Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να δώσουμε τον λόγο στον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα έστειλε μήνυμα αξιοπρέπειας έστειλε μήνυμα περηφάνιας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ό,τι και να ξημερώσει τη Δευτέρα είμαστε ήδη νικητές, είπε ο πρωθυπουργός ζητώντας ταυτόχρονα ένα απόλυτο «όχι» στον διχασμό την επομένη της κάλπης.

«Οι δανειστές μας, η Μέρκελ, ο Ντάισελμπλουμ και ο Γιούνκερ μας κουνάνε το δάχτυλο. Δεν αναγνωρίζουν πως έχουν κάνει μέγιστο λάθος στην ελληνική περίπτωση. Δεν αναγνωρίζουν το λάθος τους, δεν καταλαβαίνουν πως έχουν καταδικάσει έναν λαό στη λιτότητα»

O δημοσιογράφος τoυ euronews Aπόστολος Στάικος μεταδίδει: «Όχι την Κυριακή, δεν σημαίνει όχι στο Ευρώ, δεν σημαίνει όχι στην Ευρώπη» υποστηρίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας ζητεί από τους πολίτες να ψηφίσουν έχοντας στο μυαλό τους το μέλλον της χώρας, ενώ ξεκαθαρίζει πως την Δευτέρα, ξεκινούν νέες διαπραγματεύσεις για μια βιώσιμη συμφωνία.


Η συγκέντρωση του «ΝΑΙ» στην Αθήνα

Διεθνούς εμβέλειας Έλληνες, που διαπρέπουν στο εξωτερικό, όπως τον Νίκο Αλιάγα, επιστράτευσαν οι υποστηρικτές του «ΝΑΙ» στην συγκέντρωση, που πραγματοποίησαν μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης τόνισε ότι «η αξιοπρέπεια δεν ζητιανεύεται, αλλά την αποκτάμε με σθένος, υπευθυνότητα και αλήθεια».

Υπό τους ήχους της “ωδής της χαράς” του Μπετόβεν, που αποτελεί ύμνο της Ε.Ε. και σημαίες της Ελλάδας και της Ε.Ε. δεκάδες χιλιάδες κόσμου φώναξαν υπέρ της συνέχισης της πορείας της Ελλάδας στην ευρωζώνη και το ενιαίο νόμισμα.

«Παρόλο που τα μέτρα που είχαν εφαρμοστεί τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα, θεωρώ ότι μπαίναμε σιγά σιγά σε μια ροή, συνήθιζε ο κόσμος αυτή την κατάσταση και σιγά σιγά θεωρώ πως θα υπήρχε ανάπτυξη. Αν ψηφιστούν πάλι τα ίδια μέτρα θα είναι δυσκολότερα από πριν, απλώς θα είμαστε μέσα σε μια ενωμένη Ευρώπη», λέει ο Δημήτρης ένας από τους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το μέλλον στην περίπτωση, που επικρατήσει το «ΟΧΙ».

«-Θέλω να φύγει αυτή η κατάντια από τον τόπο μου. Να μείνουμε στην Ευρώπη.
-Πιστεύετε πως θα βγούμε από την Ευρώπη αν ψηφιστεί το όχι; – Σαφώς! Αφού όλο το ψέμα είναι στημένο για να καταλήξουμε εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά μία από τις συμμετέχουσες.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων προσωπικότητες τους πολιτισμού, της τέχνης, της επιστήμης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έχουν ταχθεί αναφανδόν με το «ΝΑΙ» από την πρώτη στιγμή.

«Μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο, η γαλανόλευκη και η ευρωπαϊκή σημαία κυματίζουν δίπλα δίπλα. Οι υποστηρικτές του «ναι» είναι πεπεισμένοι ότι μια θετική ψήφος στο δημοψήφισμα της Κυριακής είναι απολύτως ταυτισμένη με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», μεταδίδει από την Αθήνα η ανταποκρίτρια του euronews Νικολέτα Δρούγκα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ