ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Η..."παράσταση" της διαβολικής χήρας στο «Τούνελ» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. |
 Την προσεχή Τρίτη το πρωί θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που στις 8 Δεκεμβρίου φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του 42χρονου συζύγου της, με δύο πιστολιές πυροβόλου όπλου, στην αυλή φιλικού τους σπιτιού στην Κοιλάδα Αργολίδας. Χθες τα ξημερώματα η 38χρονη ανακρινόμενη φέρεται να ομολόγησε την πράξη της στους άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, ενώ στη συνέχεια είχε υποκύψει στα τραύματα του. Όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, η 38χρονη κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, που όπως είπε είχαν οικογενειακές διαφορές, τον πυροβόλησε με περίστροφο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η 38χρονη συνελήφθη με ένταλμα του ανακριτή Ναυπλίου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η παράσταση της χήρας στο «Τούνελ»

Η «διαβολική χήρα» είχε εμφανιστεί δύο φορές στο στούντιο του «Τούνελ» για να αναζητήσει το σύζυγο της. Από την πρώτη στιγμή και με τις κατάλληλες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, φάνηκε η ψυχρότητα και η αδιαφορία της για το νεκρό σύζυγο της. Έλεγε πως ζει μόνο και μόνο για να δει τη σύλληψη και την τιμωρία των δολοφόνων του άνδρα της.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την ταυτότητα που φορούσε στο λαιμό της με το όνομα του συζύγου της Θανάση, εκείνη απάντησε πως έτσι τον νιώθει κοντά της και της δίνει δύναμη να προχωρήσει στην έρευνα για τη δολοφονία του.

Στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν φιλοξενήθηκε πάλι στο στούντιο κατηγορώντας τους αστυνομικούς του Ναυπλίου ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και ζήτησε τη συμμετοχή και άλλων έμπειρων αστυνομικών από την Αθήνα. Όταν οι ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη έγιναν πιεστικές για τον τρόπο που βρέθηκαν στο σπίτι της το τσαντάκι και το κινητό του θύματος, έχασε τα λόγια της. Ήταν από τις λίγες φορές που ο λόγος της δεν είχε ροή και δεν έβρισκε άμεσα την απάντηση, όπως συνήθιζε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ