ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πώς να προστατέψετε τον σκύλο σας από το κρύο: Οικονομικές λύσεις από το pet shop Pets-Friends

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. |
 Μπορεί τα ζώα και δη τα σκυλάκια να είναι οι αδυναμίες σας, παρόλα αυτά να μην θέλετε να τα έχετε πλήρως ενταγμένα στο σπίτι σας. Κάνετε, σίγουρα, τα πάντα για την περιποίησή τους και το ίδιο φυσικά θα πρέπει να κάνετε και για την ασφάλειά τους! Ένας ολόδικός τους χώρος λοιπόν, είναι ό,τι πρέπει για σας κρατάνε συντροφιά, προστατευμένα από το κρύο και τον χαμηλό υδράργυρο.


Τα σπιτάκια σκύλων είναι η ολοκληρωμένη λύση που ψάχνετε! Είναι το καταφύγιό τους.

Από τι υλικό θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα;
Τα σκυλόσπιτα θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή πλαστικό. Είναι σημαντικό να είναι τοποθετημένα σε μία ηλιόλουστη γωνιά, ώστε να δεσμεύουν τις ακτίνες του ήλιου εύκολα. Το μέταλλο μην το προτιμήσετε γιατί εκτός του ότι είναι βαρύ, διοχετεύει κρύο.

Τι μπορείτε να κάνετε για να κρατάτε τα κρύα ρεύματα έξω από το σπιτάκι του;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άχυρο ή ρινίσματα από το δέντρο κέδρος για να συγκρατούν την υγρασία, κάτω από το σπίτι. Ένας επιπλέον τρόπος για να μπορείτε να αποτραβάτε το κρύο είναι τα χαλάκια, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν το ίδιο, ακριβώς έξω από την πόρτα.
Μην αμελήσετε να στρώσετε μέσα στο σπιτάκι μία κουβέρτα η οποία θα ζεσταίνει ακόμα και τα τετράποδα που είναι κοντότριχα.

Από πού θα προμηθευτείτε τα σπιτάκια σκύλων;
Το Pet Shop είναι το κατάστημα που βρίσκετε όλα όσα χρειάζεται ο σκυλάκος σας για να τρέφεται, να παίζει και να δραστηριοποιείται μαζί σας. Ψωνίστε online από το Pets-Friends όλα όσα χρειάζεστε για τον σκυλάκο σας.

Δείτε μερικά από τα σκυλόσπιτα που θα βρείτε:
Πρόκειται για ένα πλαστικό σπιτάκι που πλένεται εύκολα και συναρμολογείται στην στιγμή. Κρίνεται κατάλληλο για όλα τα μεσαίου και μεγαλόσωμα σκυλάκια.
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, γίνεται το κατάλληλο μέρος για να κοιμάται ο μικρόσωμος φίλος σας. 

Αποκτήστε το εδώ
Επισκεφθείτε το on line pet Shop Pets-friends το οποίο σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία, συμφέρουσες τιμές και Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 15€ στην Αθήνα!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ