ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στην 5η Γιορτή Circulo Cooperativa στην παραλία Καραθώνας 21 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 μ.μ. |
  Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 το Circulo Cooperativa, παρουσιάζει την «5η Γιορτή Circulo Cooperativa» στην ελεύθερη(για όσο…και πάλι) παραλία της Καραθώνας. Σε πείσμα των ημερών, κόντρα στην μιζέρια και τον μαρασμό που καταβάλει τις περισσότερες απόπειρες οργάνωσης οποιασδήποτε πολιτιστικής έκφρασης, απαντάμε με την μεγαλύτερη αυτό-οργανωμένη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!

Με ώθηση από τους χιλιάδες ανθρώπους που συμμετέχουν μαζικά κάθε χρονιά υποστηρίζοντας έμπρακτα την πραγματοποίηση της Γιορτής, ετοιμάζουμε ένα μουσικό καταιγισμό ανάλογο των παλαβών εξελίξεων και σας περιμένουμε όλους να κρατήσουμε την φλόγα ζωντανή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Big Nose Attack, η Μαρία Κηλαηδόνη&the Goodfellas και οι Empty Souls, αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα…

Και όπως πάντα…για πάντα…. με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Υ.Γ. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, συμπαραστεκόμαστε στις αυτό-οργανωμένες δομές αλληλεγγύης της περιοχής μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των Δικαστικών φυλακών Ναυπλίου θα είναι μαζί μας στην παραλία της Καραθώνας. Συμβάλλουμε δυναμικά στην δράση τους όσοι και όπως μπορούμε.

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Η αλληλεγγύη στην περιοχή μας εκφράζεται με πράξεις και δράσεις. Δύο αυτό-οργανωμένες δομές θα βρίσκονται στον χώρο της συναυλίας καλώντας μας να συνεισφέρουμε έμπρακτα στα εγχειρήματα τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους με αδιάκοπη παρουσία από τον Δεκέμβριο του 2012 στην πόλη του Άργους, θα συλλέγει τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις 27 οικογένειες (90 άτομα ανάμεσα τους 35 παιδιά) που βοηθά αυτή την περίοδο και αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης.

Η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των δικαστικών φυλακών Ναυπλίου μετρά ένα χρόνο ζωής υποστηρίζοντας τους περίπου 480 έγκλειστους των φυλακών(χωρητικότητας 314…) αυτή την στιγμή. Από αυτούς σχεδόν οι μισοί είναι άποροι , μετανάστες ή άτομα με μηδενική συγγενική υποστήριξη που παλεύουν για λίγη αξιοπρέπεια σε απάνθρωπες συνθήκες εγκλεισμού. Θα συλλέγει είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σκόνη πλυσίματος ρούχων), καθώς και τηλεκάρτες, βιβλία και περιοδικά.

Υποστηρίζουμε, όπως μπορούμε, τις αυτό-διαχειριζόμενες και αυτό-οργανωμένες δομές αλληλεγγύης στον αγώνα τους ενάντια στην αδιαφορία, την μισανθρωπία και τον ωχαδερφισμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ