ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αποκαλυπτικά babydoll από το online κατάστημα Ε-string

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
 Όλες οι γυναίκες στις αυστηρά προσωπικές τους στιγμές θέλουν να βγάζουν τον πιο ερωτικό τους εαυτό, ξεπερνώντας κάθε ντροπή και ενοχή! Συνήθως επιλέγουν τα πιο μικροσκοπικά εσώρουχα, αφήνοντας ξεσκέπαστο μεγάλο μέρος του σώματός τους, διαλέγοντας ζαρτιέρες, στρινγκ με δαντέλα, babydoll και πολλά ερωτικά αξεσουάρ που συνδυάζονται απόλυτα.


Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αποκαλυπτικές προτάσεις σε νεγκλιζέ  - babydoll με ασορτί string.
Μαύρο c-through ύφασμα που καλύπτει ίσα ίσα τα ευαίσθητα σημεία σας! Στο πάνω μέρος διαθέτει λεπτές τιράντες, ενώ οι κουπ του καλύπτονται σε ένα μεγάλο μέρος από φραμπαλαδάκι σε μαύρο χρώμα.
Το χρώμα του πάθους δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή σας! Αν και πολλές φορές το έντονο κόκκινο θεωρείται «φτηνιάρικο», το Γυναικείο BabydollObsessive Truelove αποτελεί εξαίρεση και γίνεται ένα από τα πιο συναρπαστικά babydoll σας.
Ένα φόρεμα, που μπορεί να φαίνεται αθώο αλλά τα ανοίγματά του είναι άκρως δελεαστικά και στολίζουν το σώμα σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Αποκτήστε το!

Ένας μικρός οδηγός για να επιλέξετε το στρινγκ που σας ταιριάζει:
Το κάθε σώμα έχει τις δικές του γραμμές και καμπύλες με αποτέλεσμα να είναι πιο θελκτικό φορώντας συγκεκριμένα σχήματα και σχέδια σε ένα τόσο αποκαλυπτικό εσώρουχο, όπως είναι το string.

Ποιες διαλέγουν brazilian: Αν έχετε αφήσει τον ιδρώτα σας πάνω στα όργανα του γυμναστηρίου, τότε χαλάλι σας! Οι ραφές του brazilian είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σας.

Ποιες διαλέγουν Τ-string: Σε αυτήν την λίστα συγκαταλέγονται τα οπίσθια που είναι συμμετρικά και δεν έχουν παραπανίσιο λίπος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Είναι το εσώρουχο που δεν αφήνει τίποτα ακάλυπτο, συνεπώς η επιλογή του πρέπει να είναι προσεκτική και σοφή.

Κλασικό στρινγκ-τάνγκα: Αυτή η κατηγορία ταιριάζει ακόμα και σε γυναίκες που τους έχουν ξεφύγει 2-3 κιλά παραπάνω. Γενικότερα αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις περιπτώσεις.

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string για τις παραπάνω πληροφορίες. Βρείτε και συνδυάστε μέσα από την μεγάλη του ποικιλία μοναδικά σέξυ εσώρουχα!





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ