ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αφιέρωμα στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:41:00 μ.μ. | |
 Για αρκετά χρόνια σε διάφορες ξένες ιστοσελίδες, θαυμάζαμε πλάνα από επιχειρήσεις κατασβέσεων και διασώσεων κυρίως Αμερικάνων, Γερμανών, Άγγλων κ.λ.π. Μέσα από αυτές τις εικονοληψίες, συγκρίναμε και μελετούσαμε τις διαφορές ή τις ομοιότητες σε μεθόδους τακτικών και διαχειρίσεων.

Πλέον στο διαδίκτυο, μπορούμε να βρούμε όμως πληθώρα και από ελληνικές λήψεις από επαγγελματίες και εθελοντές πυροσβέστες, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στο διαδίκτυο της δυναμικότητας και της επαγγελματικότητας των Ελλήνων.

Τολμούμε να πούμε πως ο τροχός γύρισε σιγά σιγά, βάζοντας το έργο των Ελλήνων στο μικροσκόπιο μελέτης και σύγκρισης από τους ξένους συναδέλφους. Στο μικρό μας αυτό αφιέρωμα, παρουσιάζουμε το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους. 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κο Ραφαήλ Φαρμάκη, για την πολύτιμη βοήθεια του στη συλλογή στοιχείων για το αφιέρωμά μας.
Φωτογραφίες βίντεο από τα συμβάντα και τις ασκήσεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αργους κατά τη διάρκεια του 2013-2014.
Φωτογραφίες βίντεο από τα συμβάντα και τις ασκήσεις που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αργους κατά τη διάρκεια του 2012-2013.

Η ΠΥ. Αργους εδρεύει στο 1ο χλμ Άργους-Κορίνθου από το 2000. Σταθμός κατηγορίας Γ. Έχει 12 οχήματα 40 μόνιμους 15, πενταετής 2 εποχικούς και 2 εθελοντές. Εμείς από τη πλευρά μας θα προσπαθούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να εντοπίζουμε στο διαδίκτυο σχετικά βίντεο, προάγοντας το έργο και τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που συντελούν στο λειτούργημα της πυρόσβεσης και της διάσωσης.

Πηγή: fire.gr
Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ