ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ξεκινούν την Κυριακή από την ακρόπολη της Μιδέας οι πολιτιστικές εκδηλώσεις "Αύγουστος και Μνημεία" - Διατίθεται λεωφορείο από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας επιθυμούν να καθιερώσουν από τη φετινή χρονιά αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στα μνημεία της Ναυπλίας.


Αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή αναζητήσαμε στην καρδιά των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων κα μνημείων της περιοχής μας καταφύγιο και διέξοδο. Με την προσφορά μουσικών εκδηλώσεων χωρίς εισιτήριο φιλοδοξούμε να χαρίσουμε στους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής τη δυνατότητα της ψυχικής ανάτασης αλλά και μια ξεχωριστή προσέγγιση των τόπων που διατηρούν την ιστορική μνήμη και προβάλλουν την πολιτιστική μας κληρονομιά

Η κοινωνικοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Ναυπλιέων είναι κοινή μας υποχρέωση.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων

Άλκηστις Παπαδημητρίου
Εφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδος

9/8
Ακρόπολη Μιδέας «Ηχοι της πέτρας» ώρα 20:30 Με κιθάρες και βιολιά, με κύμβαλα κάθε λογής και χορούς εκστατικούς από τους encardia.

23/8
Αρχαία Τίρυνθα «Από τον Bizet στον Βασίλη Τσιτσάνη» ώρα 21:00  Μια μουσική διαδρομή από την όπερα και την παγκόσμια σύγχρονη μέχρι την ελληνική ρεμπέτικη μουσική από την φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ.

29/8
Παλαμήδι «Πανσέληνος στο Παλαμήδι» ώρα 21:30 Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σύνολο Θα παρουσιάσουν έντεχνα λαϊκά τραγούδια.

Το λεωφορείο "Ναfρlίο Τουr θα παραλαμβάνει το κοινό από το λιμάνι.- Θέση 'Π' προς τους αρχαιολογικούς χώρους:

9/8/2015 Αρχαιολογικό χώρο Μιδέας, ώρα 19:30.
23/8/2015 Αρχαιολογικό χώρο Τίρυνθας, ώρα 20:00.
29/8/2015 Αρχαιολογικό χώρο Παλαμηδίου, ώρα 20:30.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ