ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ο Κωστούρος αναλαμβάνει δράση για το πρόβλημα της Χειρουργικής Κλινικής Ναυπλίου - Κινητοποιήσεις και μέσα στην προεκλογική περίοδο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | |
 Επαφές με τους γιατρούς και το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής της Ν.Μ Ναυπλίου είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κωστούρος είχε σειρά επαφών με τους διευθυντές της Χειρουργικής Κλινικής και ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το πολύπαθο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος ζήτησε αντίγραφα των επιστολών που κατά καιρούς οι υπεύθυνοι της χειρουργικής μονάδας έχουν αποστείλει στους αρμοδίους και διαβεβαίωσε πως θα πιέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων.

Ο κ .Κωστούρος φαίνεται αποφασισμένος να δώσει τέλος στο χρονίζον πρόβλημα εκμεταλλευόμενος την προεκλογική περίοδο, για να αποσπάσει από τους πολιτικούς την διαβεβαίωση για την επίλυση του ζητήματος , αλλά και να ηγηθεί ομάδας που θα "τρέξει" για την γνωστοποίηση του προβλήματος και στην κεντρική εξουσία, ενώ δεν αποκλείει ακόμα και τις κινητοποιήσεις μέσα στην προεκλογική περίοδο ώστε να αναδειχθεί η σοβαρότητα του ζητήματος για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρης της περιοχής.

Τις επόμενες μέρες αναμενεται να ενταθούν οι επαφές και οι πιέσεις προς τους αρμοδίους έτσι ώστε το ζήτημα αυτό να κυριαρχήσει στην προεκλογική περίοδο και να ιεραρχηθεί πρώτο στην λίστα των προβλημάτων της περιοχής που χρίζουν άμεσης λύσης ώστε να αναγκάσει όλους τους υποψηφίους να πάρουν ανοιχτά θέση. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ