ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Απάντηση Γαλέου προς τον Πρόεδρο Συλ. Πολ. Συνταξιούχων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
ΠΡΟΣ: Σωκράτη Διδασκάλου
Πρόεδρο Συλ. Πολ. Συνταξιούχων Αργολίδας

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε

Διάβασα την επιστολή που απευθύνατε προς εμένα, τους άλλους βουλευτές της Αργολίδας και τους 4 συναρμόδιους Υπουργούς, σχετικά με τις περικοπές των συντάξεών σας και την περαιτέρω μείωσή τους λόγω νέων φόρων αλλά και αυξήσεων στις τιμές βασικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Δυστυχώς, η έκφραση που χρησιμοποιήσατε «…για μια φορά ακόμα, οι συνταξιούχοι εξαπατήθηκαν», έχει σαν αφορμή πραγματικά περιστατικά και επομένως τα αισθήματα πικρίας και απογοήτευσης που αναφέρετε είναι απολύτως κατανοητά.

Η άποψή μου, ως οικονομολόγου, είναι ότι η περικοπή των συντάξεων και των επικουρικών των συνταξιούχων, δεν λύνει προβλήματα. Αντιθέτως, δημιουργεί περισσότερα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που με την ψήφο των Πολιτών αναδείχτηκε τρίτη πολιτική δύναμη στην Αργολίδα και στο Κοινοβούλιο, είναι ρητά αντίθετος προς αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων της χώρας. Εμείς, ουδέποτε ψηφίσαμε μνημονιακά μέτρα στη Βουλή. Και ούτε βεβαίως πρόκειται να ψηφίσουμε.

Ως Βουλευτής Αργολίδας, έχω υποχρέωση να κάνω ότι μου επιτρέπει ο θεσμικός μου ρόλος για να ανατρέψω την εφαρμογή ή να αλαφρύνω τις επιπτώσεις των μέτρων που συνυπέγραψαν τα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).

Ανεξαρτήτως των δικών μου ενεργειών, για τις οποίες και θα σας ενημερώνω, τίθεμαι στην διάθεσή σας για όποια ενέργεια θεωρείτε εσείς σκόπιμη.

Κλείνοντας την επιστολή μου, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι, στην Επίδαυρο, απ’ όπου κατάγομαι, έχουμε σαν αρχή να σεβόμαστε και να τιμάμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Να αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουμε χάρις σε αυτούς και να τους προσφέρουμε χαρά και όχι πίκρες.

Επειδή λοιπόν αξίζετε τιμής και αναγνώρισης και όχι πίκρας και εξαπάτησης, νοιώστε ότι στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν πραγματικό (και πολιτικά ανιδιοτελή) συμπαραστάτη.

Ναυπλιον 3 Αυγούστου 2015

Γεώργιος Γαλέος



Βουλευτής Αργολίδας –ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ