ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Συγκινητική η ανταπόκριση σε Άργος και Ναύπλιο για του πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως

Το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015 από 10π.μ. έως τις 13μ.μ. το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος "Ελεύθερο Φροντιστήριο"και οι αλληλέγγυοι πολίτες του Άργους οργάνωσαν με τα από έκκληση για βοήθεια στον πεζόδρομο Ελευθερίου Βενιζέλου (πίσω από το Αψέντι) συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως.
Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Ιουλίου, συγκεντρώθηκε στο Ναύπλιο (Πλατεία Δημαρχείου), ικανή ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης και άλλων αναλώσιμων (12 χαρτόκουτες και 2 κλούβες ) καθώς και ένα μικρό ποσό οικονομικής ενίσχυσης για τους εκατοντάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα.
Η ανταπόκριση των πολιτών του Άργους και του Ναυπλίου ηταν συγκινητική και συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικές ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, όσπρια, γάλα), αλουμινένια δοχεία φαγητού (μιας χρήσης), πλαστικά μαχαιροπήρουνα, σαπούνια , σαμπουάν, νερά, χυμοί, κρέμες παιδικές, κονσέρβες ,χαρτιά υγείας, σεντόνια, κά.

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας, και το ο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, ευχαριστούν τον αλληλέγγυο κόσμο της περιοχής μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συνέβαλε σ΄αυτήν την προσπάθεια.

Γιατί η αλληλεγγύη είναι ,περισσότερο τώρα από ποτέ, το όπλο μας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ