ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Το νέο κύμα του Διομήδη πρωταγωνιστεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | |
 Το νέο κύμα του Διομήδη, original Λύκοι 100% βγαλμένοι από τα «άγουρα» πρώτα φυτώριά του, με κύριους θιασώτες τον Λευτέρη Κρεμαστιώτη, τον Τζούρο Μούγιτς, τον Νίκο Πασσιά και τον Νίκο Καρκαλάτο, πήρε επίσημα πλέον τα ηνία και πρωταγωνιστεί. 

Το ιδανικό, το επιθυμητό αλλά ταυτόχρονα και το πολύ σπάνιο σενάριο στον αθλητισμό και δη στην περιοχή μας είναι πια γεγονός. Μια ομάδα βασιζόμενη σε ντόπιους αθλητές πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά αλλά και για τα υπόλοιπα που σιγά σιγά παίρνουν το βάπτισμα του πυρός και φυσικά για τα δεκάδες που ακολουθούν από πίσω.

Η μηχανή των ακαδημιών των Λύκων πήρε μπρος για τα καλά και κινείται πλέον σε υψηλά επίπεδα. Το μεγάλο όνειρο αλλά και το μακροχρόνιο πλάνο σχεδιασμού παίρνει σάρκα και οστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όπως χαρούμενος πιστεύουμε ότι είναι και ο κόσμος του Άργους. Και πώς να μην είναι, βλέποντας να πρωταγωνιστούν δικά του παιδιά. Και πώς να μην τα στηρίξει με την καρδιά του.

Μείνε δίπλα τους αυτή τη χρονιά, δώσε τους την αστείρευτη ενέργεια που έχεις σαν φίλος ή φίλαθλος του Διομήδη και οδήγησέ τους με τη φωνή σου και το χειροκρότημά σου στην κορυφή. Να είσαι παρών σε κάθε τους αγώνα, στις χαρές, στις πίκρες, σε όλα αυτά τα συναισθήματα που απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του Διομήδη, μέσα στην οποία ανήκεις και εσύ, μέσα στην οποία «ανδρώθηκαν» τα μικρά Λυκάκια που τώρα βλέπεις να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές Λύκους.

Αγκάλιασε τους κόπους και τις προσπάθειες ετών! Τώρα είναι η στιγμή που απολαμβάνουμε τους τόνους ιδρώτα που έχουν ρίξει, τις χιλιάδες ώρες προπόνησης που τους έχουν καταβάλλει!

Είτε είσαι χορηγός, είτε κάτοχος κάρτας διαρκείας, είτε απλός φίλος ή φίλαθλος που θα συνεισφέρεις με το εισιτήριό σου, δίνεις πνοή στο μεγάλο όραμα του Διομήδη, δίνεις ζωή στην Αργολίδα και το Άργος, δίνεις ελπίδα στο αγαπημένο σου άθλημα, δίνεις κομμάτι του εαυτού σου για να κρατήσεις ψηλά τον Λύκο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ