ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πλήρης κατάρρευση της δημοφιλίας Τσίπρα - Ραγδαία αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | | |
  Νέα δεδομένα στο προεκλογικό πολιτικό σκηνικό δημιουργούν η άνευ προηγουμένου κατάρρευση της εικόνας του απελθόντος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ευρεία κοινή γνώμη και μεταξύ όσων τον ψήφισαν ενθουσιωδώς μόλις πριν από επτά μήνες, αλλά και η πρωτοφανής αρνητική αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου από τους πολίτες, όπως αποτυπώνονται στη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Alco.
Στην αφετηρία της κούρσας προς την κάλπη της 20ής Σεπτεμβρίου, το εκλογικό παιχνίδι μοιάζει απολύτως ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η ραγδαία αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει σημαντικά τις ελπίδες της Νέας Δημοκρατίας να ανατρέψει το ελαφρύ προβάδισμα της τάξης του 1,5%, που διατηρεί το αποδεκατισμένο κόμμα του κ. Αλέξη Τσίπρα, και να κόψει εκείνη πρώτη το νήμα.

Κλείνοντας τον επτάμηνο κύκλο της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι επέστρεψε στην Κουμουνδούρου έχοντας σπαταλήσει το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κεφαλαίου που είχε συσσωρεύσει όταν ήταν στην αντιπολίτευση αλλά και το πρώτο διάστημα της πρωθυπουργικής του θητείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την έρευνα της Alco που διεξήχθη στις 25 με 28 Αυγούστου, 8 στους 10 πολίτες -για την ακρίβεια, το 79% των ερωτηθέντων- δηλώνουν απογοητευμένοι από τον κ. Τσίπρα, ενώ μόλις το 10% εκφράζει την άποψη ότι ο παραιτηθείς πρωθυπουργός δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον πριν από επτά μήνες που ανέλαβε τη διακυβέρνηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ