ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Γάμος μετά την βάπτιση για Ταχτσίδη και Θεοδωροπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
 O Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία είναι ήδη 7,5 μηνών έγκυος, ανυπομονεί όπως και ο σύντροφός της, ο ναυπλιώτης ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας Ελλάς Βερόνα να κρατήσουν τη μικρή τους αγκαλιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί έναν χρόνο έχει αποφασίσει πως θέλει να γίνουν ξεχωριστά τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης της κόρης τους.

Ήδη μάλιστα έχει καταλήξει στο πού θα γίνει η βάπτιση της μικρής. Στο Ναύπλιο θα ζήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους ζωής, ενώ λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το Φθινόπωρο του 2016 θέλουν να γίνει ο γάμος τους.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Αφροδίτη από τη μητέρα του ποδοσφαιριστή. Νονός της θα είναι ο αδελφικός φίλος του Παναγιώτη, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Ζιάμπαρης και νονά μια στενή φίλη της Ζέτας που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ζέτα σκοπεύει μόλις σαραντίσει μετά τη γέννα, να φύγει μαζί με τη μπέμπα για την Ιταλία ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει κοντά την οικογένειά του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ