ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο με 13 θέματα στις 24 Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:02:00 μ.μ. |
 Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 24-9-2015, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια ειδών τροφίμων για το Ν.Π. Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. και νωπού γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου για το 2016»

ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση νέας μελέτης για την «Προμήθεια εξοπλισμού για τη λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού Νέων Εργατικών Κατοικιών Ναυπλίου»

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση της μελέτης και εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και περίφραξης στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αγίου Αδριανού»

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διανοίξεις – Ασφαλτοστρώσεις Δ.Ε. Ασίνης»

ΘΕΜΑ 5ο
Επί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την σήμανση επί των οδών Πολυζωίδου και Συγγρού στα πλαίσια του έργου «Διαμόρφωση και Ανάπλαση τμημάτων των οδών Βασ. Κων/νου, Κιλκίς Ναυαρίνου & Θεσ/νίκης»

ΘΕΜΑ 6ο
Επί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την Κυκλοφοριακή Ρύθμιση εντός Σχεδίου Πόλεως στην Παλαιά πόλη του Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 7ο
Επί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την έγκριση προδιαγραφών και κατασκευής πεζοδρομίου επί της οδού Θεσσαλονίκης στο Ναύπλιο

ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση εσόδων – εξόδων β΄ Τριμήνου έτους 2015 σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού

ΘΕΜΑ 9ο
Έγκριση της υπ΄αριθμ. 120/2015 Απόφαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ που αφορά την 4η Τροποποίηση Προϋπολογισμού του Ν.Π. οικονομικού έτους 2015

ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση της υπ΄αριθμ. 40/2015 Απόφαση του Δ.Σ. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. που αφορά την Τροποποίηση Προϋπολογισμού του Ν.Π. οικονομικού έτους 2015

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την πράξη «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ΑΠΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου»

ΘΕΜΑ 12ο
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2015

ΘΕΜΑ 13ο
Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ