ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Με επιτυχία ο 1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Αρτεμησίου Όρους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | | |
 Ολοκληρώθηκε ο 1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΟΡΟΥΣ στην ΚΑΡΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές.
Ο καιρός βοήθησε έτσι ώστε αθλητές και περιπατητές να απολαύσουν τον αγώνα, τη φύση, να γνωρίσουν το πλατανόδασος, τα ιστορικά μονοπάτια, τα ξωκλήσια, και τις πηγές του Αρτεμισίου.
Στην Εκδήλωση παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος επίσης παρευρέθησαν και έδωσαν μετάλλια στους αθλητές οι Γιάννης Μανιάτης Βουλευτής Αργολίδας, Ελένη Παναγιωτοπύλου Περ. Σύμβουλος, Χρήστος Πετσέλης Αντιδήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Δούρος και Νίκος Δελής.
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών. Στους Φίλους Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), στο 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους , στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Αργολίδας στο Πολιτιστικός Σύλλογο Καρυάς και στο Φυσιολατρικό Αθλητικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Αθηνών για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Μετά τον αγώνα προσφέρθηκαν στους δρομείς και περιπατητές παραδοσιακά εδέσματα τοπικής φυσιογνωμίας και κρασί.Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό από τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ