ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γέμισε χρώμα το 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου από την Νένα Στογιάνοβιτς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |
 Με χαρά η διακεκριμένη ζωγράφος Νένα Στογιάνοβιτς δέχθηκε την πρόταση του διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου Βασίλη Γκολέμη , να ζωγραφίσει κάτι για τα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου. Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν  τα σχέδια και σήμερα Δευτέρα τα παιδιά αντίκρισαν για πρώτη φορά τα πολύχρωμα σχέδια με ενθουσιασμό.
Η κ. Στογιάνοβιτς τόνισε:

"Ήταν η τιμή μου να δεχτώ την πρόταση του Βασίλη Γκολέμη, διευθυντή του 4ου Δημοτικου Σχολείου. Για να μου το προτείνει τότε σίγουρα παρακολουθεί και ξέρει τις κινήσεις μου στο τομέα ζωγραφικής και το σέβομαι αυτό.
Δεύτερος λόγος είναι τα παιδιά μου ... Ο σύζυγος μου ο Αλεξάντερ Στογιάνοβιτς και εγώ θέλουμε να "είμαστε" κάλο πρότυπο και παράδειγμα στα παιδιά, γιατί τα παιδιά μας είναι ο καθρέπτης μας ... και το "μήνυμα" που έχω γράψει σε ένα παγκάκι του σχολείου, το αφιερώνω σε όλους τους γονείς !!! 
Μακάρι "καθένας" να μάθει και να ξέρει να προσφέρει ..."καθένας" στο τομέα του και ότι περνάει από τα χέρια του... τα σχολεία έχουν ανάγκη από την υποστήριξη των γονέων !!! 
Το χειρότερο είναι να μείνουν αδιάφοροι !!!!!!! Δεν χρειάζεται να κάνουμε υπερβολές πάνω στη προσφορά μου ... εγώ θα "ήθελα" στην πράξη να βλέπω ατομικές συνεισφορές !!! και τα σχολεία , και και η πόλη μας , και το κράτος μας σίγουρα θα πάνε καλυτερά αν ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον "εαυτό" ...
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω ... τα παιδιά μου είναι τα τελευταία 2 χρόνια στο 4/το Δημοτικό .. στο παρελθόν είχα άψογη συνεργασία και με την κ. Αργυρή Μπιλιούρη ... διευθύντρια του 5/του Δημοτικού .... έκανα και πρόταση στον κ Γκολέμη να κάνω κάτι για σχολείο ...μια προσπάθεια για να ενθαρρύνω τη "δημιουργικότητα" των παιδιών ... ένα project που θα συμμετέχουν τα παιδιά και εγώ απλός με την παρουσία μου θα τους καθοδηγώ. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ