ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Εκκίνηση του 44ου ράλλυ φίλων παλαιών αυτοκινήτων στην Τρίπολη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | |
 Από την Τρίπολη και την πλατεία Άρεως το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε το 44ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΠΛΑ-Φίλοι παλαιού αυτοκινήτου. Το ράλλυ θα περάσει από περιοχές της Αρκαδίας, της Ηλείας και θα καταλήξει στο Καλό Νερό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

48 πληρώματα από Ελλάδα, Κύπρο, Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία και Ιταλία συμμετέχουν στην εκδήλωση ακριβείας, αφού δεν πρόκειται για αγώνα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ Δ.Βερναρδάκης και θα ελεγχθούν από Γερμανό παρατηρητή που έχει έρθει για το σκοπό αυτό, αν δηλαδή τηρούνται οι κανόνες του ΚΟΚ.
Τα αυτοκίνητα είναι παλιά και πολλά εξ αυτών έχουν συμπληρώσει 80 χρόνια ζωής και έχουν διατηρηθεί με πολύ κόπο αλλά και μεράκι από τους ιδιοκτήτες τους. Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της ΦΙΛΠΑ να βρίσκει και να διατηρεί παλιά αυτοκίνητα.
Στην πλατεία Άρεως δόθηκε η επίσημη εκκίνηση από τους Αντιπεριφερειάρχες Βασίλη Σιδέρη, Βαγγέλη Γιαννακούρα, το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Ταλούμη ενώ πριν γίνει η εκκίνηση δόθηκαν από τους υπεύθυνους της ΦΙΛΠΑ αναμνηστικές πλακέτες στους προαναφερόμενους αλλά και στην αστυνομία για την συμβολή τους στην όλη διοργάνωση του ράλλυ.
drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ