ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Θεανώ Φωτίου από το Ναύπλιο: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά που δεν έκαναν οι άλλοι 5 χρόνια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. | |
 Η τ. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 7/9/15 την Αργολίδα και ουσιαστικά άνοιξε την αυλαία των πολλών θεματικών επισκέψεων και εκδηλώσεων που έχει σκοπό να διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.
Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά έχουν ισχυρούς δεσμούς που κατάφεραν να χτίσουν αναχώματα στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης. Απόδειξη ο νόμος για την κοινωνική αλληλεγγύη στον οποίο εντάχθηκαν περίπου 600.000 συμπολίτες μας. 
Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ η ενίσχυση του προγράμματος, η συνεργασία με τις υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης και η κάλυψη μεγαλύτερων, όσο το δυνατόν, αναγκών των ανθρώπων αυτών που η έλλειψη του κοινωνικού κράτους και η κρίση έβαλαν στο περιθώριο.
Το Πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε βόλτα στην πόλη για επαφή με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Rex και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με δημόσιους και αυτοδιαχειριζόμενους φορείς αλληλεγγύης του Νομού. 
Παράλληλα έγινε και οι παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα που είναι:
1 Γκιόλας Ιωάννης
2 Αντωνοπουλος Γεωργιος
3 Σεραφείμ Θοδωρής
4 Χατζοπουλου Αγγελινα
5 Μποζιονέλος Γιώργος
Ενώ στις 8 το βράδυ θα γίνει νοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά» στο Θεατράκι του ΟΣΕ, Ναύπλιο. Δείτε παρακάτω σε βίντεο ένα απόσπασμα από την συνεντευξη της κ Φωτίου που παραχωρησε στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ