ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα στην Γερμανία για τα "90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |
 Σε λίγες μέρες, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στο “KonzertChor Unna” στην πόλη της Unna της Βεστφαλίας της Γερμανίας θα δώσουμε τη μεγάλη συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη. σε συνεργασία με τη συμφωνική ορχήστρα Neue Philharmonie Westfalen, τη χορωδία Universitätschor Essen και τον βαρύτονο Gerhard Pauli.

Αποδεχόμενος με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση – πρόσκληση που μου έκαναν οι διοργανωτές της συναυλίας και ιδιαίτερα την κυρία Großebütter, θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια, για την ευκαιρία που μας δίνουν να γίνουμε για μια φορά ακόμη πρέσβεις της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής στο εξωτερικό. 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η πόλη της Unna με τιμά με την πρόσκληση που μου κάνει. Τις δύο προηγούμενες χρονιές εμφανιστήκαμε με το μουσικό μας σύνολο, ενώ αυτή τη φορά με το φίλο μου και καταξιωμένο σολίστ Νίκο Τατασόπουλο.

Η συναυλία αυτή έχει για μένα πολύ μεγάλο μουσικό ενδιαφέρον, παράλληλα όμως και ένα συμβολισμό. Εκτός των άλλων, εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνω με τη μουσική μας ομάδα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, να ξανασυστήσω το λαϊκό μας όργανο, το μπουζούκι, στο Ελληνικό και στο διεθνές κοινό με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτό που το έχουμε συνηθίσει. Ενταγμένο μέσα στο μουσικό περιβάλλον της συμφωνικής ορχήστρας και της χορωδίας που αυτή τη φορά θα συνεργαστούμε, αποκτά μία νέα διάσταση και ένα αναβαθμισμένο ρόλο μέσα στη Λαϊκή μας Μουσική.

Προσκαλούμε στη συναυλία όλους τους φίλους μας που διαμένουν όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και σε κοντινές χώρες, να μοιραστούμε τη χαρά αυτής της μουσικής συνάντησης.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Τρίγκας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ