ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Μπουζαλάς (Έντυ) είναι ο νέος πρόεδρος της Αλκυώνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | |
 Ο Γιώργος Μπουζαλάς είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΛΚΥΩΝΑΣ Δρεπάνου και φιλοδοξεί να την κάνει πρώτη δύναμη στην Αργολίδα , διότι στο Ναύπλιο είναι ο πιο μεγάλος Σύλλογος .
Η ΑΛΚΥΩΝ παρά την κρίση που υπάρχει , είναι ο μοναδικός σύλλογος που καλλιεργεί τέσσερα ( 4 ) τμήματα : Χάντμπωλ , Μπάσκετ , Βόλλευ και Κλασσικό Αθλητισμό .

Τα τμήματα πλαισιώνουν έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής .

Έχει τρεις μεγάλες Ακαδημίες στο χάντμπωλ , στο βόλλευ και στο κλασσικό αθλητισμό.

Τέλος η αντρική ομάδα χάντμπωλ για άλλη μια χρονιά θα πρωταγωνιστεί στη Β΄ΕΘΝΙΚΗ με ντόπιους αθλητές και παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της.

Μια άλλη εποχή ξεκινά για την ΑΛΚΥΩΝΑ με το Μπουζαλά στο τιμόνι της . Έναν άνθρωπο δραστήριο , εργατικό και έντιμο. Ένα στέλεχος της κοινωνίας μας που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο τόπο.

Ο Έντυ δεν είναι τυχαίος , ούτε ξένος για την ΑΛΚΥΩΝΑ . Από 12 χρονών έχει δελτίο στο χάντμπωλ και είναι από τα καλύτερα ταλέντα της εποχής του . Παίζει με επιτυχία σε όλες τις θέσεις , αλλά αυτός διαλέγει τη πιο δύσκολη , αυτή του τερματοφύλακα .



Με την παιδική ομάδα της ΑΛΚΥΩΝΑΣ πήρε την 6η θέση στην Ελλάδα σε τελική φάση του χάντμπωλ. Με την αντρική ομάδα αγωνίστηκε επί χρόνια στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ