ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιφασιστική πορεία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 μ.μ. |
 Συγκέντρωση διοργάνωσε το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας στο Ναύπλιο για την επέτειο των δύο χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η συγκέντρωση έγινε στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην συνοικία της Πρόνοιας, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας αναφέρεται:

"Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την τραγική εκείνη βραδιά του Σεπτέμβρη που ο Παύλος Φύσσας ξεψυχούσε σ' ένα πεζοδρόμιο του Κερατσινίου μετά από άνανδρη μαχαιριά που δέχτηκε στο στήθος από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.
Ο θάνατος του Παύλου ή Killah P, όπως ήταν γνωστός στην καλλιτεχνική οικογένεια της ραπ, αποτέλεσε το έναυσμα για την αποκάλυψη του αληθινού προσώπου και των ναζιστικών ιδεολογιών της Χρυσής Αυγής και φυσικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, οι φίλοι του Παύλου, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσαν μετά τον θάνατό του, έχουν κλείσει ραντεβού για να τιμήσουν τη μνήμη του και να υπενθυμίσουν σε όλους το ανάλγητο πρόσωπο του φασισμού."

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ