ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Γαλέος παρευρέθηκε στην τελετή μνήμης των θυμάτων που έγινε στον Μελιγαλά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | |
 Εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλοι Έλληνες Πατριώτες τίμησαν και φέτος την μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστών ανταρτών, στην Πηγάδα του Μελιγαλά, έχοντας απέναντί τους παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις, διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα και όλους τους αστυνομικούς της Μεσσηνίας και των γύρω νομών.

Ο τ. Βουλευτής Αργολίδας της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος, δήλωσε ερωτηθείς από δημοσιογράφο τοπικού καναλιού, τα εξής:

«Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής του Μελιγαλά έρχομαι πολλά χρόνια. Συγκινούμαι που βλέπω εκατοντάδες νέους και παλαιότερους να δηλώνουν με την παρουσία τους ότι "δεν ξεχνούν". Πρέπει ο λαός να μην ξεχνά την ιστορία του, αν θέλει να έχει μέλλον. Εμείς σαν Χρυσή Αυγή δεν ξεχνάμε. Δεν ξεχνάμε ούτε τα θύματα ούτε τους φονιάδες.

Πρέπει όμως να πω ότι εκτός από τα πολιτικά και τα όσα ετοιμάζονται στην Παιδεία, οφείλουμε να μην ξεχνάμε τις νέες μεγάλες απειλές, τη λαθρομετανάστευση και την υπογεννητικότητα. Σαν Χρυσή Αυγή θα αγωνιστούμε ώστε οι Έλληνες να τις συνειδητοποιήσουν και να τις αντιμετωπίσουν".


Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συμμετείχαν στην λιτή εκδήλωση αντιπροσωπείες των Τοπικών Οργανώσεων Σπάρτης, Πύργου, Τριπόλεως, Άργους και Κορίνθου.

Παρόντες ήσαν οι Ευρωβουλευτές κ.κ. Επιτήδειος, Συναδινός και Φουντούλης και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Δημήτρης Κουκούτσης.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ