ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ένωση Κεντρώων: Ακόμα και την Τριστέτσα επιστράτευσαν οι πολιτικάντηδες για να υφαρπάξουν άλλη μια φορά την ψήφο των πολιτών της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. | |
  Φίλε και φίλη, περήφανοι πολίτες της Αργολίδας. που γέννησε τον Αρχαιότερο Πολιτισμό στον κόσμο, αυτή τη φορά δεν θα τους κάνεις τη χάρη. Πόρτα-πόρτα ο μηχανισμός των συστημικών κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ μετά την κατακόρυφη άνοδο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, υπόσχεται για άλλη μία φορά «λαγούς με πετραχήλια» στους κατεστραμμένους καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες και στους φτωχοποιημένους αγρότες.
Η Χρυσή Αυγή από την άλλη, με την παραδοχή του αρχηγού της ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αφενός βγάζει το προσωπείο της και αποκαλύπτει την πραγματική της εικόνα και αφετέρου τείνει χείρα βοηθείας στη ΝΔ αφού ξέρει ότι οι αγνοί νεοδημοκράτες που ψήφισαν Χ.Α. για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της δεξιάς παράταξης, τώρα θα επιστρέψουν στον Μεϊμαράκη γιατί δεν θέλουν να βρίσκονται σε ένα κόμμα που έχει ευθύνες σε άνανδρες δολοφονίες.

Όλοι τους για μία ακόμα φορά σε όλη την προεκλογική περίοδο ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ εκτός από φτηνά συνθήματα, υποσχέσεις και ευχολόγια.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Προτάσεις που δεν αρέσουν στην πολιτική ελίτ και στους δορυφόρους της διαφθοράς.

Γιατί η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν θέλει να είναι ευχάριστη σε όλους.

Ενδιαφέρεται μόνο για να επιστρέψει η ΧΑΡΑ και το χαμόγελο ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Στα ακόλουθα link εμφανίζονται η συγκινητική ομιλία του κ. Βασίλη Λεβέντη χτες στην Αθήνα και η συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. Απόστολου Κολοβού στην DR Τηλεόραση:
https://www.youtube.com/watch?v=CAe6TwBMyK0

https://www.youtube.com/watch?v=_K3axOs8LHg

Φίλε και φίλη, περήφανοι πολίτες της Αργολίδας, που γέννησε τον Αρχαιότερο Πολιτισμό στον κόσμο, αυτή τη φορά δεν θα τους κάνεις τη χάρη.

Θα ανοίξεις την πόρτα της Βουλής στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΡΩΩΝ για να μπει μέσα ο καθαρός αέρας της ανανέωσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ