ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτοβουλία για την δημιουργία Δημοτικών και Σχολικών λαχανόκηπων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
 Κυριακή 27 Σεπτέμβρη στις 7:30 μ.μ  θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου ( Αχ.Παράσχου 4 ,περιοχή Πρόνοια Ναυπλίου ) με θέμα τη δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων στο Ναύπλιο. 

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτοι!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Εν μέσω της οικονομικής και ηθικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα ως κοινωνία καλούμε όλους όσους συμφωνούν με την ιδέα της δημιουργίας δημοτικών λαχανόκηπων στο Ναύπλιο να συμβάλουν στην διάδοση της ιδέας αυτής στους υπόλοιπους συμπολίτες μας και να απαιτήσουν μαζί μας την παραχώρηση δημόσιων κτημάτων από την Δημοτική αρχή για τον σκοπό αυτό. Απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαρτήτως καταγωγής, μορφωτικού επιπέδου, φύλου, ηλικίας, θρησκευτικών είτε πολιτικών πεποιθήσεων.

Η δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων στο Ναύπλιο είναι μια πρόταση για την αξιοποίηση γεωργικών εκτάσεων που αποτελούν ακόμη δημόσια ακίνητη περιουσία και παραμένουν μέχρι σήμερα αναξιοποίητες. Την αξιοποίησή τους πρωτίστως προς όφελος των συμπολιτών μας που είναι άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι και δεν έχουν την τύχη να έχουν κτηματική περιουσία είτε κληρονομιά που να τους εξασφαλίζει τα αναγκαία για την επιβίωση αυτών και των παιδιών τους.

Πέραν όμως από την ενίσχυση των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων οι δημοτικοί λαχανόκηποι μπορούν και ευελπιστούμε να λειτουργήσουν ως ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας,και πειραματισμού για τις συνεταιριστικές ιδέες που σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να αναβιώσουν. Καλούμε λοιπόν και όσους συμμερίζονται αυτή την ανάγκη να συμπορευθούν μαζί μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις τυχόν απορίες σας απευθυνθείτε στο: dimotikoi_lahanokipoi@hotmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ