ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συγχαίρει τους εκλεγέντες Βουλευτές Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. |
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συγχαίρει θερμά τους εκλεγέντες κατά την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 20-9-2015 Βουλευτές του Νομού Αργολίδας κ. ΓΚΙΟΛΑ Ιωάννη (ΣΥΡΙΖΑ), κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ιωάννη (ΝΔ), κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Ιωάννη (ΠΑΣΟΚ) και εύχεται σε αυτούς καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο το οποίο τους ανέθεσε το εκλογικό σώμα με την ψήφο του.
Κ. Βουλευτές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργασιακός μας χώρος είναι χιλιοειπωμένα και κατά συνέπεια γνωστά και σε εσάς που ασχολείστε με τα κοινά στον τόπο μας και θέλουμε να πιστεύουμε, χωρίς να επιδιώκουμε καμιά ιδιαίτερη αντιμετώπιση σε σχέση με τους υπολοίπους εργαζόμενους ότι η φωνή μας και η αγωνία μας θα έχει την κατανόηση σας, έτσι ώστε και με την δική σας συνδρομή να επιτύχουμε την δίκαιη και πολυπόθητη επίλυση τους.

Η Ένωση μας επιθυμεί, να είστε όλοι σας αρωγοί στο συνδικαλιστικό μας έργο, που έχει ως σκοπό, την επίλυση θεμάτων που ταλανίζουν τον εργασιακό μας χώρο και δίπλα στους συναδέλφους συμπαραστάτες στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τους, που έχει ως στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στη κοινωνία.

Από την πλευρά μας μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι Αστυνομικοί της Αργολίδας θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση τις προσπάθείες τους προς την κατεύθυνση της πρόληψης και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, προσφέροντας στο έπακρο αστυνόμευση και ασφάλεια στους πολίτες, σεβόμενοι απόλυτα το Δημοκρατικό πολίτευμα της Χώρας και υπακούοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ            ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ