ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Αργολίδος της Νέας Δημοκρατίας Σόνιας Τάνταρου Κρίγγου στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | | |
  Επίσκεψη στην Ερμιονίδα πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδος της Νέας Δημοκρατίας, Δικηγόρος, Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή και είχε αλληλοδιάδοχες επαφές με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και επαγγελματίες, καθώς και με τοπικούς παράγοντες και πολίτες της περιοχής. Αναφορικά με τις επαφές που είχε έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Ερμιονίδα, αποτελεί τον "εξώστη" της Αργολίδας. Η γειτνίασή της με την Τροιζηνία και η εγγύτητά της με τα νησιά του Αργοσαρωνικού παρέχουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη πολλά υποσχόμενων συνεργασιών και συνεργειών στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου, των υπηρεσιών, καθώς και άλλων παραγωγικών δραστηριοτήτων. Η αναξιοποίητη επί της ουσίας αυτή αναπτυξιακή δυνατότητα της Ερμιονίδας, σε συνδυασμό με την άμεση πραγματοποίηση καίριων έργων υποδομής , όπως η μεταφορά στην περιοχή των νερών του Αναβάλου, η βελτίωση της οδικής πρόσβασης σε αυτήν αλλά και παρεμβάσεων συμβουλευτικής υποστήριξης που θα μεγιστοποιούν την εκμετάλλευση των αναπτυξιακών ευκαιριών που παρουσιάζει από τους κατοίκους της, αποτελούν προϋποθέσεις όχι μόνο για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για την ανάδειξή της ως πόλου ισχύος με εμβέλεια πέρα από την περιφέρειά μας και με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις για το σύνολο του Νομού μας.

Κατά τις συναντήσεις και τις επαφές μου, που έγιναν μέσα στο ασφυκτικό χρονικά πλαίσιο αυτής της ιδιότυπα βραχείας προεκλογικής περιόδου, μου δόθηκε η δυνατότητα να πληροφορηθώ και να διαπιστώσω επί τόπου τις συνέπειες που και η Ερμιονίδα έχει υποστεί από την επέλαση της κρίσης, που διέρχεται σήμερα η χώρα μας. Η τοπική αγορά αντιμετωπίζει προβλήματα , κρίσιμης σημασίας για την οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής δημόσιες υπηρεσίες έχουν στο πλαίσιο της περιστολής των κρατικών δαπανών είτε αποσυρθεί, είτε περιορίσει σε εντελώς στοιχειώδη όρια τη δραστηριότητά τους, αποφασιστικής σημασίας για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ερμιονίδας δημόσια έργα καθυστερούν ή δεν πραγματοποιούνται.

Εν τούτοις, η Ερμιονίδα με τον ενδογενή δυναμισμό της, αλλά και με την προνομιακή θέση της διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να αναδειχθεί σε πρωτοπόρα εμπροσθοφυλακή της ανάπτυξης. Η Νέα Δημοκρατία, που θεωρεί την ανάπτυξη ως το προαπαιτούμενο για την έξοδο συνολικά της χώρας μας από την κρίση, όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Πρόεδρός μας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει την Ερμιονίδα με την προσοχή και τη σημασία που της αξίζει. Επιτακτική είναι η ανάγκη να προωθηθούν τα έργα υποδομής που χρειάζεται η περιοχή, να ενισχυθεί η ελκυστικότητά της σε επενδύσεις και να ενθαρρυνθούν οι κάτοικοι της να αναπτύξουν τις παραγωγικές τους πρωτοβουλίες στους τομείς του τουρισμού, των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και των υπηρεσιών .



Δέσμευση όλων μας πρέπει να είναι η προώθηση και η διεκδίκηση υλοποίησης αυτών των ζητημάτων αιχμής για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας ».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ