ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Β. Σιδέρης: Για τα θαλάσσια σύνορά μας, έχουν δώσει τη ζωή τους ήρωες κ. Τσίπρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | | |
 Μέρα με την ημέρα ο κ. Τσίπρας δυσχεραίνει τη θέση του, ωθώντας και τον τελευταίο Έλληνα να κατανοήσει το πόσο επικίνδυνος και ακατάλληλος για πρωθυπουργός και πολιτικός είναι. Σε μια δήλωση ντροπής, είπε πως δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα! 

Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσει τις οικογένειες του Έκτορα Γιαλοψού, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Χριστόδουλου Καραθανάση, των τριών ηρώων που πέθαναν στην περιοχή των Ιμίων το 1996, στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, τα οποία ο κ. Τσίπρας δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν. 

 Και φυσικά δεν πρόκειται για μια φιλοσοφική αναζήτηση, αλλά για μια διεθνιστική δήλωση με στόχο να συσπειρώσει το ακροαριστερό κοινό του. Αλλά από ποιον έλλειψε η ντροπή για να τη νιώσουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Όταν την ίδια στιγμή που ολόκληρη η χώρα και ειδικά τα ακριτικά νησιά αντιμετωπίζουν μείζων πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη λαθραία μετανάστευση, με τεράστιο κόστος για το κύρος, την υποδομή του κράτους και την κοινωνική ειρήνη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε πως η κυβέρνηση Τσίπρα έχει δώσει λύσεις για το μεταναστευτικό. 

Με τους Έλληνες αστυνομικούς και λιμενικούς να μην μπορούν να αντιδράσουν μπροστά στη χαοτική κατάσταση που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές πολιτικές προτάσεις και όχι πυροτεχνήματα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να εμπαίζει την εθνική μας ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, πόσο μάλλον όταν αυτοί οι άνθρωποι κρατούν το μέλλον της χώρας μας στα χέρια τους.

Σιδέρης Βασίλης
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ