ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Γιάννης Μανιάτης: Με θεσμικό προφίλ προχωρά στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. | | |
 Την ώρα που όλοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα του debate των δύο αρχηγών, ο λοιπός πολιτικός κόσμος συνεχίζει σταθερά να διεκδικεί μια θέση στην κυβέρνηση της επόμενης μέρας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην υπουργός και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος με το γνωστό του ήρεμο και θεσμικό προφίλ προχωρά δυναμικά στην Αργολίδα.

Μόνο τυχαίο εξάλλου δεν είναι ότι πρόσφατα επιλέχθηκε επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της σοσιαλδημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να υπάρξει και πάλι ενωμένη και κυρίαρχη έκφραση του χώρου. Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι «Οι πολίτες δεν αντέχουν να ακούνε άλλο «τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα». Πριν από επτά μήνες έπεσαν για μία ακόμη φορά θύματα μιας απίστευτης δημαγωγίας τού «πρώτη φορά Αριστερά». Βεβαίως, και εμείς στην Κεντροαριστερά οφείλουμε να πείσουμε πως μάθαμε. Κανείς δεν είναι κάτοχος της απόλυτης και μοναδικής αλήθειας».

Πρόκειται εξάλλου για έναν πολιτικό που η πορεία του χαρακτηρίζεται όχι από δηλώσεις πυροτεχνήματα, αλλά από αποτελέσματα, καθώς ο απολογισμός της πρόσφατης πορείας του στο ΥΠΕΚΑ έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων απτό έργο. Ειδικά μάλιστα στον τομέα της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων, ο τ. υπουργός κατάφερε να θέσει την Ελλάδα στη διεθνή ατζέντα με παρουσιάσεις σε Λονδίνο και ΗΠΑ και να αναδείξει τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και Διδάκτωρ Μηχανικός. Από το 1995 ήταν Αν. Καθηγητής του Α.Π.Θ., ενώ από το 2002 είναι Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου της Βόννης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ