ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δημήτρης Βασιλείου: Είμαστε εδώ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | |
 Μετά τις πρώτες ημέρες της πιο σύντομης προεκλογικής περιόδου, αντιλαμβανόμαστε το αδιέξοδο του βασικού διακυβεύματος των εκλογών. Γιατί το κεντρικό διακύβευμα των εκλογών, τουλάχιστον για τα πέντε από τα οχτώ κόμματα της προηγούμενης Βουλής, είναι η διαχείριση του 3ου Μνημονίου, του Μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου.
Δηλαδή τα κόμματα αυτά (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), διαγκωνίζονται στον προεκλογικό στίβο να τους ψηφίσουμε για να αποφασίσουμε ποιος θα εφαρμόσει το Μνημόνιο. Ποιος, λοιπόν θα προλάβει να εφαρμόσει ένα 3ο Μνημόνιο, με όλους αυτούς τους επαχθείς όρους για τους συνταξιούχους, για τους αγρότες, για τους νέους και για τον δημόσιο πλούτο.

Ένα Μνημόνιο που έχει 3ετή ορίζοντα, δηλαδή 3 χρόνια ακόμα λιτότητα. Τρία χρόνια επιπλέον φορολόγηση, τρία χρόνια επιπλέον εξαθλίωση, μιζέρια, κατάθλιψη. Τρία χρόνια επιπλέον μέτρα για την «σταθεροποίηση» και την «διάσωση» του Τραπεζικού συστήματος. Τρία χρόνια επιπλέον, με εσωτερική υποτίμηση και αποπληθωρισμό, δηλαδή τρία χρόνια ακόμα ύφεση. Τρία χρόνια ακόμα, περισσότερη (αν γίνεται ! ) ανεργία, ακόμα περισσότερα λουκέτα, ακόμα περισσότερα χαμένα εργασιακά χρόνια, ακόμα περισσότερα χαμένα έσοδα για τα ασφαλιστικά ταμεία, άρα ακόμα χαμηλότερες συντάξεις και ακόμα χαμηλότεροι μισθοί !

Αυτή , λοιπόν, την πραγματικότητα ψήφισαν πριν λίγες ημέρες τα 5 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), για να την υλοποιήσουν , το κάθε κόμμα, ή ένας συνδυασμός αυτών ή και όλα μαζί (όσα τουλάχιστον θα βρίσκονται στην νέα Βουλή), μετά τις εκλογές.

Γι’ αυτό λοιπόν το διακύβευμα αυτό είναι αδιέξοδο. Και αυτό το διακύβευμα , καθώς και τους πολιτικούς εκφραστές του, ο Ελληνικός λαός το καταδίκασε και τους καταδίκασε απερίφραστα με την ψήφο του στο Δημοψήφισμα.

Αυτό που ονομάζουν «Ευρωπαϊκή Προοπτική» εγώ θα το ονόμαζα ακραίο Νεοφιλελευθερισμό. Θα το ονόμαζα την πλήρη αποδόμηση της κοινωνίας.

Απέναντι σε αυτή την «προοπτική», εμείς , στην ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ υποστηρίζουμε ότι το νικηφόρο ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου πρέπει να βρει την πολιτική του εκπροσώπηση.

Εμείς , στην ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ , είμαστε ΕΔΩ για να πούμε ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην τυραννία των Μνημονίων.

Είμαστε εδώ για να καταθέσουμε το πρόγραμμά μας. Πρόγραμμα που έχει στόχο την σωτηρία του λαού, την ενδυνάμωση της αγροτικής παραγωγής, την ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας. Την επαναφορά του κοινωνικού κράτους, την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας. Την τόνωση του πολιτισμού, την δημιουργία προοπτικής στην νεολαία.

Είμαστε εδώ γιατί μείναμε συνεπείς στην εντολή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός, τόσο στις προηγούμενες εκλογές , όσο και στο Δημοψήφισμα.

Είμαστε εδώ γιατί Μνημόνια και Αριστερά δεν μπορούν να συνυπάρχουν .

Είμαστε εδώ γιατί τον νικηφόρο αγώνα της 25ης Γενάρη και της 5ης Ιούλη δεν θα τον παραδώσουμε στον κ. Τσίπρα, αλλά ούτε και στους «νέους» συνομιλητές του τον Γιούνκερ, τον Ολάντ ,τον Ρέντσι και τ’ άλλα «παιδιά»…

Είμαστε εδώ γιατί δεν δεχόμαστε τους εκβιασμούς των Δανειστών.

Είμαστε ΕΔΩ γιατί την νόθευση της Δημοκρατίας, δεν θα την νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας .

Είμαστε ΕΔΩ γιατί δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα !

Είμαστε ΕΔΩ γιατί το ΟΧΙ νίκησε και θα νικήσει !!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ