ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Β. Τρίγκας και ο Ν. Τατασόπουλος δόξασαν την Ελλάδα στην Γερμανία με έργα του Μίκη Θεοδωράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
 Με μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια χθες Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις19:30 στο “KonzertChor Unna” στην πόλη της Unna της Βεστφαλίας της Γερμανίας οι σολίστ του μπουζουκιού Βαγγέλης Τρίγκας και Νίκος Τατασόπουλος έδωσαν  μεγάλη συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνεργασία με τη συμφωνική ορχήστρα Neue Philharmonie Westfalen, τη χορωδία Universitätschor Essen και τον βαρύτονο Gerhard Pauli.

Το Γερμανικό κοινό στο κατάμεστο  "Stadthalle" της Unna τραγούδησε "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ", κάτω από την Ελληνική Σημαία .......,,

"Αποδεχόμενος ο Βαγγέλης Τρίγκας με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση – πρόσκληση που του έκαναν οι διοργανωτές της συναυλίας και ιδιαίτερα η κυρία Großebütter, θέλει να τους ευχαριστήσει δημόσια, για την ευκαιρία που τους έδωσαν να γίνουμε για μια φορά ακόμη πρέσβεις της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής στο εξωτερικό. 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η πόλη της Unna τιμά τον Β.Τρίγκα . Τις δύο προηγούμενες χρονιές εμφανίστηκε με το μουσικό του σύνολο, ενώ αυτή τη φορά με το φίλο του και καταξιωμένο σολίστ Νίκο Τατασόπουλο.

Η συναυλία αυτή είχε για τον κ Τρίγκα πολύ μεγάλο μουσικό ενδιαφέρον, παράλληλα όμως και ένα συμβολισμό. Εκτός των άλλων, εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει με τη μουσική του ομάδα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, να ξανασυστήσει το λαϊκό μας όργανο, το μπουζούκι, στο Ελληνικό και στο διεθνές κοινό με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτό που το έχουμε συνηθίσει. 

Ενταγμένο μέσα στο μουσικό περιβάλλον της συμφωνικής ορχήστρας και της χορωδίας που αυτή τη φορά συνεργάστηκε, αποκτά μία νέα διάσταση και ένα αναβαθμισμένο ρόλο μέσα στη Λαϊκή μας Μουσική."

Τα έργα "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" και "ΖΟΡΜΠΑΣ" από τη συμφωνική ορχήστρα  "Neue Philarmonie Westfalen"
και την 135μελη χορωδία "Universitatschor Essen", ξεσήκωσαν το Γερμανικό κοινό στο κατάμεστο
"Stadthalle" της Unna.

Μπράβο και πάλι μπράβο !!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ