ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Απόστολος Κολοβός, ευχαριστεί όλους όσοι ψηφίσαν Ένωση Κεντρώων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | |
Φίλοι και φίλες της Αργολίδας.

Σε όλους εσάς που δώσατε τον αγώνα και πετύχατε την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων, ανήκει αυτή η επιτυχία.
-Γιατί ψηφίσατε θέσεις και προτάσεις και όχι συνθήματα.

-Γιατί με την ψήφο σας, κόντρα στο επικοινωνιακό ρεύμα των συστημικών ΜΜΕ ανοίξατε το δρόμο για να ακουστούν μέσα από τη Βουλή τα μέτρα που προτείνει η Ένωση Κεντρώων για την οριστική έξοδο από την κρίση. Μέτρα που στόχο έχουν να καταργήσουν τις άρρωστες συνήθειες και τα προκλητικά προνόμια του Δημοσίου.

-Γιατί βάλατε στη Βουλή ένα κόμμα που δεν διέθεσε ούτε 1 Ευρώ για διαφήμιση στα κανάλια.

-Γιατί και πάλι κόντρα στο ρεύμα της αποχής αποδείξατε ότι αξίζει να ψηφίζεις μικρότερα κόμματα που έχουν κάτι να πουν από το να μένεις στο περιθώριο και να αφήνεις το 39% του 55% της συμμετοχής -δηλαδή το 22% του συνόλου- να κυβερνά και να αποφασίζει για το υπόλοιπο 78%.

Η Αργολίδα ήταν μέσα στις 20 περιφέρειες της Ελλάδας όπου η Ένωση Κεντρώων υπερδιπλασίασε τις δυνάμεις της και είχε αποφασιστική συμβολή στην είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Το 1,06% του Ιανουαρίου έγινε 2,40%.

Για την Ένωση Κεντρώων τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί είναι δυσκολότερο να διαχειριστείς μία επιτυχία από το να πετύχεις.

Από τη θέση του απλού στρατιώτη στην Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστώ για να φέρω τα προβλήματα της Αργολίδας στο επίκεντρο των εξελίξεων και με στόχο στο άμεσο μέλλον να οργανώσουμε καλύτερα την εκπροσώπησή μας στο Νομό.

Φίλοι και φίλες της Αργολίδας σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Ευχαριστώ και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας για το βήμα που μας έδωσαν δημοσιεύοντας τις ανακοινώσεις μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Απόστολος Κολοβός

Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Ν. Αργολίδος Ένωσης Κεντρώων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ